Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlada je zbog predstojećih reformi, uslijed kojih će čelnicima pojedinih državnih zavoda i agencija navodno biti povećan opseg posla, rad spomenutih državnih dužnosnika odlučila 'adekvatno valorizirati' povišicom plaće.


SVOJE KOMENTARE OSTAVITE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Vlada je današnjim izmjenama Zakona o obvezama i pravima državnih dužnosnika predložila povećanje koeficijenata za izračun plaća dijelu državnih dužnosnika, uključujući čelnike Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HZZO-a i HZMO-a. Koeficijent se povećava i njihovim zamjenicima.

>> Poticaj za reforme: Vlada diže plaće čelnicima državnih zavoda i agencija

Vezani članci Borbeni avion - 1 Vlada poslala zahtjeve za kupovinu borbenih aviona na sedam adresa, odgovore očekuje u svibnju Ministri Milan Kujundžić i Marko Pavić odgovorili su na pitanje o zahtjevu HNS-a (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Ministri o zahtjevu HNS-a: ''Premijer se neće dati ucijeniti''

Obrazlažući povišicu, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić rekao je da će tako biti omogućeno da, zbog predstojećih reformi s kojima će se morati uhvatiti u koštac, čelnici spomenutih institucija budu 'adekvatno valorizirani'.

Kako komentirate povećanje plaća dijelu državnih dužnosnika?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook