Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Kako komentirate povećanje plaća dijelu državnih dužnosnika?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada je zbog predstojećih reformi, uslijed kojih će čelnicima pojedinih državnih zavoda i agencija navodno biti povećan opseg posla, rad spomenutih državnih dužnosnika odlučila 'adekvatno valorizirati' povišicom plaće.

SVOJE KOMENTARE OSTAVITE NA FACEBOOKU I TWITTERU, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković i Peđa Grbin užarene linije Ovo je za analitičare realan postizborni scenarij: "Ima prodanih duša, samo je pitanje cijene" Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković objavio koliko će novca od države dobiti svinjogojci pogođeni svinjskom kugom

Vlada je današnjim izmjenama Zakona o obvezama i pravima državnih dužnosnika predložila povećanje koeficijenata za izračun plaća dijelu državnih dužnosnika, uključujući čelnike Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, HZZO-a i HZMO-a. Koeficijent se povećava i njihovim zamjenicima.

>> Poticaj za reforme: Vlada diže plaće čelnicima državnih zavoda i agencija

Obrazlažući povišicu, ministar rada i mirovinskog sustava Mirando Mrsić rekao je da će tako biti omogućeno da, zbog predstojećih reformi s kojima će se morati uhvatiti u koštac, čelnici spomenutih institucija budu 'adekvatno valorizirani'.

Kako komentirate povećanje plaća dijelu državnih dužnosnika?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene