Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tema dana

Je li Angelina Jolie u pravu kada kritizira Slavka Golužu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hollywoodska glumica Angelina Jolie komentirala je na Twitteru izjavu rukometnog izbornika Slavka Goluže koju je ovaj dao nakon pobjede nad Srbijom.

OSTAVITE SVOJE KOMENTARE NA TEMU DANA NA FACEBOOKU, TWITTERU i BLOG.hr-u, A NAJZANIMLJIVIJE ĆEMO PROČITATI U VIJESTIMA NOVE TV U 17 SATI.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna UN-ova izaslanica Slavna glumica pozvala NATO: "Uključite se u borbu protiv seksualnog nasilja u ratu" Slika nije dostupna 'Sustav se urušava' ANGELINA UPOZORILA SVIJET

'Ništa mi ne može ovaj dan pokvariti. Dokazali smo da smo bolji od Srbije u igri na neutralnom terenu', izjavio je Slavko te dodao ono što je šokiralo hollywoodsku glumicu.

>> Angelina šokirana izjavom Slavka Goluže!

'Ne mogu se tome oteti, ali svaka misao o utakmici me podsjeća na film 'The Storm' (Oluja)', nastavio je Goluža i time izazvao reakcije srpskih medija, kao i poznate humanitarke.

'Šokirana sam komentarom hrvatskog rukometnog trenera nakon utakmice protiv Srbije. Neki ljudi su potpuno promašili smisao Olimpijskih igara', napisala je Angelina na Twitteru. 'Nacionalizam se ne smije miješati s patriotizmom', dodala je kasnije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene