Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Potvrđena kvaliteta rada

ZIMO Online odabran za službenog blog partnera LeWeb konferencije u Londonu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kvalitetu rada i inovativnost vodećeg hrvatskog on line magazina prepoznali i svjetski stručnjaci.

ZIMO Online ove je godine po prvi puta odabran za službenog blog partnera LeWeb konferencije, čime je potvrđena kvaliteta rada i inovativnost ovog sve prepoznatljivijeg hrvatskog on line magazina.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nova vizija Predstavljen redizajnirani tech portal - Zimo.co Slika nije dostupna Hrpa naknada Znate li koliko različitih nameta plaćaju hrvatski poduzetnici?

LeWeb konferencija ove godine je tematski naglasak stavila na ekonomiju dijeljenja, pa je kroz izlaganja renomiranih predavača i pokretača ovakvih projekata s prisutnima podijelila postojeća i nova znanja i iskustva, ali i trendove koji se trenutno događaju i događat će se na svjetskoj razini.

Svake godine za ovu se konferenciju izabire oko 30 blogera iz svijeta koji su pozvani da prate i sudjeluju u radu ovog iznimnog događanja, a s ciljem stvaranja referentne zajednice blogera svijeta koji se bave temama LeWeb-a te time proaktivno sudjeluju na unapređenju i promicanju znanja i struke.

U brojnim razgovorima sa svjetski poznatim stručnjacima i osnivačima start up tvrtki koji su prisustvovali ovogodišnjem LeWebu poput Joea Gabbia-u, suosnivača stranice za rentanje stanova Airbnb, ali i osobama poput Mike-a Butchera -urednika jednog od najjačih svjetskih tech portala TechCruncha za Europu, Saša Fišter, predsjednik Uprave tvrtke ZIMO Digital koji je i sam krenuo u vode start-upa te uz kvalitetnu i stručnu ekipu pokrenuo nekoliko interesantnih projekata, sa zadovoljstvom je prihvatio pohvale koje su iskazane na račun ZIMO Online magazina.

Svjestan činjenice da znanja i iskustva nikad nije previše, iz intervjua koji je ovom prilikom za hrvatsku javnost napravio s Mike-om Butcherom, izvukao je nekoliko korisnih i vrijednih savjeta za start up tvrtke:

- Ne posustajte! I kad vam se čini da stvari kreću tijekom koji niste planirali, nastavite, morate biti uporni da bi uspjeli! 

- Potrebno je imati kvalitetan proizvod i prije samog launcha na tržište strateški planirati njegov izlazak. Brifirajte novinare o njemu, stvorite interes i prije nego je dostupan svima!

- U radu s medijima ne šaljite novinarima previše informacija. Ključ dobre komunikacije jest nekoliko jednostavnih i sažetih rečenica!

- Značaj socijalnih mreža danas je istinski imperativ!

- Sljedeći veliki korak u tehnologiji svakako će se odvijati u smjeru „wearable computers“ i medicine, dakle mini uređaja koji će se pretvarati u stvarne ekstenzije korisničkog mozga i biti na raspolaganju 24 sata dnevno!

UKRATKO O ZIMO DIGITALu…

ZIMO Digital, full service kreativna digitalna agencija, osnovana je krajem 2012. godine, s fokusom na izradu novog modela promocije putem mobilnih i web platformi, koji sukladno potrebama svakog konkretnog korisnika uz široke mogućnosti, nudi učinkovita, kreativna i zabavna rješenja.
U ZIMO Digitalu vjeruju da budućnost komunikacije između brandova i korisnika leži u interaktivnom i zabavnom sadržaju, stoga je njihov cilj pružiti najbolje moguće iskustvo za oglašivače koji žele promovirati svoje usluge i proizvode upravo kroz interaktivne sadržaje, s naglaskom na mobilni segment.

Dubokom integracijom s društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Foursquare) interaktivni sadržaji ZIMO Digitala nude viralnost i omogućavaju konzumaciju velike količine brandiranog sadržaja kojeg kreiraju sami korisnici, a zahvaljujući najnovijoj tehnologiji, pokriveni su svi segmenti web i mobilnih platformi (iOS, Android, Windows Phone), tako da poruka dolazi do svakog korisnika s internetskom vezom, neovisno da li koristi pametni telefon, tablet ili računalo.

Kreativnim rješenjima (igre, kvizovi, razni interaktivni sadržaji) stvaraju se više korisničke interakcije koje rezultiraju dubljom korisničkom povezanosti s određenom tvrtkom i brandovima, te doprinose širenju dosega klijenta.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene