Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova vizija

Predstavljen redizajnirani tech portal - Zimo.co

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatskoj javnosti predstavljen je novi redzajnirani web site u kategoriji blog/magazin na Sveučilištu u Zagrebu. Potpuno je prilagođen tablet i smartphone uređajima, no isto tako i najnoviji kreativni uradak tvrtke ZIMO Digital - novi alat za izradu foto natječaja – Photon.

Praćenjem svjetskih trendova i stalnim usavršavanjem do novih rješenja – PHOTON očekuje ljubitelje fotografije i inovativnih načina komunikacije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna hipotetska situacija? Pernar nakon što ga je skiperica izbacila s broda: ''Odbijete seksualne nasrtaje debele, muškobanjaste žene s ortodontskim problemima..." Slika nije dostupna Podržava Hitlera Ogorčena skiperica o Pernaru kojeg planira izbaciti s jedrilice: ''On je divlji rasist i sociopat koji voli naciste''

>> Hrvat otkrio kako je raditi u Facebooku!

Čitanje u miru

Posebnost ovog virtualnog rješenja svakako je mogućnost registracije korisnika s Facebooka kao i mogućnost čuvanja članaka za kasnije čitanje u miru - primjerice počne li korisnik čitati nešto i u međuvremenu se javi potreba da nešto brzo odradi, a što je svima nama sve više i više svakodnevnica, postavljena je mogućnost označavanja posta zvijezdicom te jednostavnog i brzog čitanja u vremenu kad odgovara korisniku.

Site obiluje velikim slikama i naslovima, što je sukladno posljednjim trendovima ove industrije u svijetu te želji za jednostavnijim no bogatijim iskustvom korištenja.

Želja - postati vodeći site

Sadržajno, naglasak će se od sada pa nadalje više stavljati na autorske članke i teme poput npr. utjecaja tehnologije na naše živote. Također, u fokusu i dostupni uz samo jedan klik sada su i ZIMO Magazine te ZIMO TV - odnosno video sadržaj pa tako korisnici imaju mogućnost pročitati sve stare brojeve magazina, kao i pregledati sve video uratke objavljivane na stranici ZIMO Digitala.

'Razlog zbog kojeg smo se odlučili na ovakav korak – izradu najkvalitetnijeg site-a ovakvog tipa u regiji, prije svega su naši vjerni korisnici no isto tako i svakodnevno praćenje svjetskih trendova i tehnologija, koje rješenja ovakve vrste pred nas postavlja kao imperativ. Želja nam je postati vodeći site u regiji te vjerujemo da smo postavljanjem i predstavljanjem ovog site na tom putu danas napravili značajan korak. Novo rješenje omogućit će nam da budemo korak ispred, a na što smo posebno ponosni', istaknuo je Saša Fišter, predsjednik Uprave tvrtke ZIMO Digitala.

Jednostavan alat

Ovom prilikom predstavnici ZIMO Digitala Hrvatskoj su javnosti predstavili i još jedno drugačije i inovativno softversko rješenje – Photon. Jednostavan alat foto natječaja pojedinca ili kompanije, lagan za upotrebu i dostupan u svakom trenutku, posebno prilagođen korištenju s pametnih telefona, što mu ujedno daje značajnu prednost pred sličnim rješenjima ove vrste.

S Photonom stoga više nema nepotrebnih koraka i gubljenja vremena na skidanje slika s mobitela na računalo i uploadanja slika s računala, slike se sada u jednom koraku uploadaju jednostavno i izravno s mobilnog uređaja, podržavajući iOS, Android i druge platforme pametnih telefona. Pregledavanje, postavljanje i glasovanje za fotografije stoga nikad nije bilo lakše i pristupačnije.

Posebno sučelje

Photon je izrađen kako bi svakoj priči dao vrhunski zaplet. U veoma kratkom roku može se prilagoditi potrebama, brendu i željenom vizualnom identitetu. Također, kako bi spriječili neželjen sadržaj kreativci iz ZIMO Digitala osmislili su posebno sučelje u kojem korisnik ima potpunu kontrolu nad sadržajem odnosno pričom koju želi podijeliti s javnosti.

Sam određuje početak i kraj natječaja, odabire predane fotografije kao i broj glasova koji se mogu dodijeliti fotografijama. Isto tako važno je napomenuti da Photon u svakom trenutku prikazuje podatke u realnom vremenu. Na jednostavan i pregledan način moguće je saznati broj natjecatelja, predanih fotografija, novih fanova te naravno ukupan doseg samog natječaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene