Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što kažete?

OVAKO bi korisnici da izgleda iPhone 6!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevjerojatno je koliko je snažnu zajednicu uspio stvoriti Apple. Od Jailbreak zajednice koja konstantno razvija nove mogućnosti za iOS platformu, pa sve do dizajnera koji osmišljavaju kako bi novi iPhone trebao izgledati.

Još malo pa Apple neće ni trebati dizajnere. Naravno, uvijek je lakše nacrtati nešto nego znati kako sve složiti unutar samog uređaja a da to sve skupa ima smisla i da radi. No Apple ima najjaču zajednicu od svih tehnoloških proizvođača i toga su itekako svjesni.

Pročitajte i ovo Kuzma Kovačić ZA DNEVNIK NOVE TV Autor dizajna hrvatske kune o skandalu oko kovanice eura: "Izbor motiva nije do kraja dobar, a ni postupak izvedbe" Slika nije dostupna KUNA RAZDORA Autor eurokovanice u Facebook grupi tražio pomoć oko sporne fotografije: ''Može li se uzeti isječak fotke u Photoshopu i dodati efekt...''

>>Kakva prijevara! Skupo platila Appleove uređaje, a dobila – OVO!

Ideja ima mnogo, i sigurni smo da ih Apple prati. Od nekih ideja mogu pokupiti nešto dobro, a možda netko upravo od tih kreativaca dobije posao u Appleu. Sve u svemu, u ovim slikama dizajnera JohnnyPlaida objašnjeno je sve. Pogledajte kako je JohnnyPlaid zamislio novi iPhone 6. (Powered by Zimo)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene