Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predstavljen u Zagrebu i Splitu

U Hrvatsku stigao iPhone 5, fanovi satima čekali u redovima!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
iPhone 5 stigao je u Hrvatsku, a vjerni fanovi predstavili su ga hrvatski vaterpolisti i sestre Zaninović.

Ponoćnom prodajom u Vip centrima u Zagrebu, Splitu, Rijeci i Osijeku, noćas je obilježen dolazak najnovijeg iPhonea 5 u Hrvatsku. Ljubitelje Appleovih uređaja u Gajevoj ulici u Zagrebu pozdravili su zlatni hrvatski vaterpolisti Josip Pavić, Nikša Dobud te novi izbornik Ivica Tucak, a Splićanima su dugo očekivani pametni telefon predstavile hrvatske taekwondo reprezentativke, sestre Ana i Lucija Zaninović, koje su Splitu donijele još jednu olimpijsku medalju.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DAN NAKON POVRATKA VATRENIH Vlada bivšem vaterpolistu dodijelila poseban zadatak: Stižu novi stadioni PR Još više giga za dugo, toplo ljeto uz nove Vip ljetne opcije

>> Evo što može dovesti do uništenja Applea!

Svi oni koji su bili dovoljno uporni te su zbog najnovijeg iPhone uređaja čekali od 18 sati do između ponoći i jednog sata, ostvarili su 500 kuna popusta uz vrijedne poklone iznenađenja poput bluetooth prijenosnog zvučnika. Ukupno je u ponoćnoj prodaji sudjelovalo više stotina korisnika, samo u Zagrebu preko 300, a redovi su se formirali već u 18 sati. Popust od 500 kuna tijekom današnjeg dana osiguran je u prodajnim centrima, u dodatnih 13 gradova.

>> Ovo je jedini čovjek koji je čekao početak prodaje novog iPad Minija

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene