Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Apple i Samsung u strahu?

Google priprema telefon koji će u potpunosti promijeniti tržište!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Googleov X Phone u prodaji bi se trebao pojaviti tijekom ljeta, a imat će napredan hardver i 'softver kakav još ne postoji na tržištu'.

Sve je veći broj glasina o pametnom telefonu kojeg priprema Google i koji bi trebao donijeti neke revolucionarne novitete na tržište pametnih telefona.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prijavili patente Google testira novi način upravljanja telefonima Slika nije dostupna Samsung Galaxy S4 'Procurio' VIDEO: Je li ovo najiščekivaniji telefon godine?

Prema posljednjim informacijama koje su objavljene na australskoj stranici Smarthouse, Google (odnosno Motorola koju je Googleu nedavno preuzeo) ovaj bi telefon trebao predstaviti u svibnju na godišnjoj konferenciji developera, a u prodaji bi se trebao pojaviti tijekom srpnja.

Na Smarthouseu kažu kako je jedan od menadžera u australskom operateru Telstra zaposlenicima u kompaniji rekao kako će Googleov nadolazeći pametni telefon u potpunosti promijeniti tržište te bi mogao ugroziti Samsung i Apple koji trenutno dominiraju tržištem pametnih telefona.

Google u tajnosti priprema X Phone!

Osim naprednog hardvera kojeg bi ovaj telefon trebao imati – snažan procesor, puno memorije i jaka kamera, glasine govore da će Google X Phone imati i snažnu bateriju, ali njegova najveća snaga trebala bi biti u softveru. Google na ovom telefonu radi jako dugo vremena, a imat će 'opcije i mogućnosti kakve nisu dostupne niti na Samsungovom Galaxyju niti na iPhoneu' te će imati iznimno moćan softver koji će ujediniti sve Googleove servise na način na koji to do sada nisu uspjeli drugi mobilni proizvođači.

Iako na ovoj stranici nisu objavili konkretne informacije o tome kakve bi to revolucionarne novitete softver ovog telefona trebao donijeti, neke su ranije glasine govorile kako će on omogućiti prepoznavanje pokreta, slika i objekata pa bi se njime moglo upravljati pomicanjem samog telefona, pomicanjem ruku ispred telefona, a navodno bi telefon čak mogao i čitati s usana korisnika.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene