Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Stiže i iWatch?

Evo kad stižu novi modeli iPhonea i iPada!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Apple krajem ljeta i na jesen namjerava održati dvije konferencije na kojima bi trebao predstaviti dva modela iPhonea, dva iPada, a možda i iWatch!

Ljubitelji Appleovih telefona s nestrpljenjem iščekuju informacije o novom modelu (ili novim modelima) iPhonea koje bi Apple trebao predstaviti do kraja godine. Službenih informacija iz ove kompanije naravno nema, no na internetu su se pojavile glasine oko datuma predstavljanja novih modela iPhonea i iPada koje ukazuju na to da bi Tim Cook, kao i prošle godine, nove uređaje trebao predstaviti na konferencijama u rujnu i listopadu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stižu iPhone 6 i iWatch Kakvu senzaciju Apple priprema u utorak? Slika nije dostupna Velike najave Samsung i LG najavili nove pametne satove – stiže i iWatch!

Vladari mobilnog tržišta: Tko ih može ugroziti?

Na Ibtimesu vjeruju da će ova kompanija na konferenciji u rujnu predstaviti dva nova modela iPhonea, a u listopadu dva nova modela iPada. S obzirom da je prošle godine nova verzija Appleovog mobilnog operativnog sustava iOS 6 postala dostupna točno sto dana nakon njenog predstavljanja, isto možemo očekivati i od posljednje predstavljene verzije iOS 7 koja će navodno korisnicima postati dostupna 18. rujna.

S novim mobilnim softverom Apple će sigurno predstaviti i novi hardver te novinari s ove stranice očekuju da će Apple prije dolaska novog iOS-a održati konferenciju za novinare na kojoj će predstaviti iPhone 5S. Tako bi Tim Cook na konferenciji koja će se održati 10. rujna u San Franciscu trebao predstaviti dva nova modela iPhonea – iPhone 5S i jeftiniji iPhone.

iPhone 5S u prodaji bi se trebao pojaviti već u petak 20. rujna (dva dana nakon što postane dostupan iOS 7), dok bi se jeftiniji iPhone u prodaji trebao pojaviti tjedan ili dva nakon toga, kako bi se izbjegle velike gužve i redovi koji obično prate početak prodaje novih Appleovih gadgeta.

Loše prognoze: Apple SMANJUJE narudžbe iPhonea do kraja godine

Već u listopadu ova bi kompanija mogla održati još jednu konferenciju na kojoj će predstaviti svoje novitete na tržištu tableta – iPad 5 i iPad mini koji bi trebao imati ekran retina rezolucije, no osim tableta na ovoj bi konferenciji Tim Cook mogao predstaviti i nadograđeni Apple TV (već postojeći uređaj, a ne televizor o kojem se piše već dvije godine) te pametni sat iWatch.

Nakon predstavljanja u rujnu i listopadu, Apple će imati dovoljno vremena za isporuku svih novih proizvoda na brojna tržišta diljem svijeta te će biti spremni za blagdansko šoping razdoblje u kojem je uvijek povećana potražnja za gadgetima te će mnogi ispod bora poželjeti upravo Appleove telefone, tablete ili možda pametni sat.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene