Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dnevnik.hr i OYO

150 tisuća korisnika mobilnih aplikacija grupe Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Platforme Nove TV Dnevnik.hr i OYO sve su popularnije, a ovih dana obaraju rekord i s brojem svojih korisnika mobilnim putem. Više od 150 tisuća korisnika prati ove stranice putem mobilnih aplikacija.

Dnevnik.hr aplikacije za iPhone i Android imaju po 70 tisuća korisnika, dok se OYO aplikacija s više od 15 tisuća preuzimanja dodatno širi.

Pročitajte i ovo DNEVNIK.hr osvojio prestižnu međunarodnu nagradu Web Excellence Award Web Exellence Award Redizajn portala DNEVNIK.hr pobijedio u konkurenciji od 1500 prijava i osvojio prestižno međunarodno priznanje Redizajnirani DNEVNIK.hr REDIZAJN DNEVNIK.hr-a Dragi čitatelju, to smo stari mi, samo ljepši...

OYO aplikacija omogućava brz, jednostavan i legalan pristup do brojnih hrvatskih i stranih filmova, serija, emisija Nove TV i Doma TV, sportskih događaja i viijesti putem iPhone i iPad uređaja. Pristup svim ovim sadržajima na OYO dobiva se za jedinstvenu mjesečnu cijenu te ih se može gledati bilo kad i bilo gdje, bez reklama. Aplikacija omogućava pregled velikog broja videa, a dostupni sadržaji se kontinuirano nadopunjuju novim naslovima. Dio naslova na OYO je dostupan premijerno, prije emitiranja u TV programu.

>> Nova HIT aplikacija za pametne televizore u Hrvatskoj!

Putem aplikacija Dnevnik.hr mogu se pratiti točne, objektivne, pravovremene i zanimljive vijesti iz Hrvatske i svijeta, a doživljaj vijesti obogaćen je kvalitetnim video prilozima te bogatim fotogalerijama. Korisnici mogu i sami kreirati vijesti uz opciju MojReport, koja im omogućava da u jednom potezu pošalju fotografiju, video snimku ili priču koju žele objaviti. Dnevnik.hr aplikacije omogućuju pregled svakodnevnih političkih i gospodarskih vijesti, jednominutni sažetak dnevnih zbivanja u Flash vijestima, ali i brojne zanimljivosti te showbiz teme.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene