Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zbog velikih kiša

VIDEO Horor na poznatom jezeru: Srušio se zrakoplov Precision Aira, u padu poginulo 19 ljudi

Zrakoplov aviokompanije Precision Air srušio se u Viktorijino jezero u Tanzaniji dok je pokušavao sletjeti u zračnu luku Bukoba, objavila je u nedjelju televizija Tanzania Broadcasting Corporation (TBC).

Broj poginulih u padu zrakoplova u Viktorijino jezero u Tanzaniji narastao je na 19 ljudi, objavio je premijer Kassim Majaliwa.

Zrakoplov aviokompanije Precision Air srušio se dok je pokušavao sletjeti u zračnu luku Bukoba na zapadnoj obali najvećeg afričkog jezera.

"Svi Tanzanijci pridružuju vam se u žalovanju za ovih 19 ljudi koji su izgubili živote", rekao je Majaliwa novinarima u Bukobi.

Zrakoplov je poletio iz glavnog grada Dar es Salaama, a u jezero je pao zbog „oluje i snažnih kiša", objavili su tamošnji mediji.

Precision Air je najveći tanzanijski avioprijevoznik u privatnom vlasništvu.

Zrakoplov je poletio iz glavnog grada Dar es Salaama i "srušio se u Viktorijino jezero ovog jutra zbog oluje i velikih kiša", objavio je TBC. Zračna luka Bukoba nalazi se na obali Viktorijinog jezera, najvećeg u Africi.

 

Spasilački čamci su raspoređeni i hitne službe nastavljaju spašavati druge putnike zarobljene u zrakoplovu, dodao je TBC.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna u središnjoj bosni U BiH srušen jarbol s hrvatskom zastavom i oskvrnuto spomen-obilježje braniteljima HVO-a

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stigla i policija VIDEO Pijana putnica napravila kaos u avionu: Zbog nje avion je morao prisilno sletjeti

Precision Air je najveći tanzanijski avioprijevoznik u privatnom vlasništvu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene