Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Žao mi je, ne osjećam se dobro'

Ženu ubojice iz vojne baze policija ispitivala cijelu noć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinari su došli pred stan osumnjičenog za ubojstva u vojnoj bazi Fort Hood, a vrata im je otvorila žena koja je samo kimnula glavom na pitanje je li napadačeva supruga.

Ekipa NBC-a stupila je u kontakt s obitelji čovjeka kojeg su vojni dužnosnici identificirali kao ubojicu iz vojne baze Fort Hood. On je u srijedu u bazi ubio 4 ljudi, a ranio najmanje 16.

Pročitajte i ovo Incident u Chicagu incident u Chicagu VIDEO Policija zaustavila muškarca jer nije bio vezan, a onda je počela drama: Ispalili su prema njemu 96 metaka za 41 sekundu Željko Cvrtila i Ivan Čorkalo, reporter Dnevnika Nove TV Ilegalno oružje Cvrtila o pucnjavi na zagrebačkim ulicama: ''Treba više policije na cesti, a manje u kancelarijama''

U četvrtak ujutro na adresi u Teksasu, na kojoj je, vjeruje se, živio Ivan Lopez, vrata je otvorila žena koja je samo kimnula glavom na pitanje je li žena napadača.

Pokolj u vojnoj bazi: U pucnjavi ranjeno 16, a ubijene 4 osobe

'Žao mi je ne osjećam se dobro, razgovarala sam se policijom cijelu noć', rekla je novinarima, a nešto kasnije članovi obitelji otpratili su je na nepoznato mjesto.

Susjedi su za NBC rekli da se Lopez sa suprugom i kćeri u apartmansko naselje u Killenu doselio prije otprilike tri tjedna.

Jedna od susjeda, Xanderia Morris rekla je kako je, kada je na vijestima izrečeno Lopezovo ime, njegova supruga histerično izašla iz stana, a ona ju ne tješila do dolaska službenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene