Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u Italiji

VIDEO Vandalizam na popularnoj rimskoj fontani! Žena hodala po stijenama da bi natočila vodu, a onda su je odveli

Fontana di Trevi
Fontana di Trevi Foto: Getty Images
Jedna od najpoznatijih rimskih znamenitosti, Fontana di Trevi, novo je mjesto vandalizma turista. Kamere su zabilježile ženu koja se penje po fontani.

Još jedan u nizu kulturni vandalizam na talijanskim spomenicima - tako strani mediji opisuju najnoviji incident koji se dogodio na popularnoj Fontani di Trevi u Rimu, dovršenoj 1761. godine.

Društevnim mrežama proširila se snimka žene koja se, bez obzira na zabrane i znakove upozorenja, penje na fontanu i toči vodu.

Lex Jones, koja je sve snimila, rekla je da su ljudi oko nje bili jednako zbunjeni kao i ona koja je, zbog neočekivane radnje, počela snimati što se događa.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Horor VIDEO Eksplozije u Rusiji ubile najmanje 35 ljudi, 15. kolovoza proglašen danom žalosti: "Ovdje je kao u ratu"

"Znakovi zabrane bili su posvuda", dodala je. 

Ipak, kada gospođa silazi s fontane i pravi se kao da se ništa nije dogodilo - prilazi joj policajac. Jones je dodala da je nepoznata žena na kraju odvedena.

 

 

"Pokušala je objasniti svoju stranu. Zapravo nije razumjela zašto je u nevolji", objasnila je, prenosi Daily Mail.

Pročitajte i ovo Proslava blagdana Velike Gospe u Sinju - 1 Slavlje Marijina Uznesenja VELIKA FOTOGALERIJA Blagdan je Velike Gospe: Na tisuće hodočasnika u marijanskim svetištima, pristigli iz svih krajeva

Fontanu di Trevi svake godine posjeti oko 10,5 milijuna posjetitelja što je stavlja na popis jednog od najposjećenijih talijanskih turističkih odredišta.

Nedavno je u Italiji zabilježen još jedan slučaj vandalizma o kojem su pisali svi svjetski mediji. U lipnju je muškarac upisivao svoje i ime svoje djevojke na Kolosej.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene