Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nepoznata osoba zaprijetila je bombaškim napadom na više objekata u sklopu sveučilišta Princeton u američkoj saveznoj državi New Jersey. Odmah je naređena evakuacija svih studenata i kompletnog osoblja.


Studentima i zaposlenicima sveučilišta Princeton u američkoj saveznoj državi New Jersey danas je naređena evakuacija.

Vezani članci Policija, Njemačka Napad nožem u Njemačkoj: Pet osoba ozlijeđeno, jedna se bori za život Popisivanje putnika na Kikovici Završena drama kraj Splita: Predao se muškarac koji je prijetio da će se raznijeti plinskom bocom

'Ovo nije vježba. Dobili smo prijetnju bombom koja se odnosi na više fakultetskih zgrada. Molimo vas odmah evakuirate kampus i sve urede osim ako vam ne bude rečeno drugačije', objavilo je sveučilište na svom Twitter profilu.

>> Uzbuna u Newtownu: Zbog prijetnje nakratko zaključali sve škole

Detaljnije informacije o prijetnji nisu objavljene, no policija i timovi pirotehničara više su sati pretraživali objekte na kampusu. U poslijepodnevnim satima po lokalnom vremenu objavljeno je kako je pretraga okončana te da nikakav sumnjiv predmet ili naprava nisu pronađeni.

Jučer su, inače, zbog prijetnje nakratko bile zaključane sve srednje i osnovne škole u gradiću Newtownu u saveznoj državi Connecticut, koji je prošle godine bio poprištem nezapamćenog masakra u kojem je ubijeno više od 20 ljudi, uglavnom učenika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook