Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasti su u ponedjeljak zatvorile Lincolnov memorijalni centar u Washingtonu nakon što su u nužniku pronađene sumnjive boce s tekućinom i natpisima "Znate li što je antrax?" i "Znate li što je bomba?", izjavio je jedan dužnosnik policije za Associated Press.


Policija je pronašla sumnjive boce u ženskom nužniku u podrumu, zajedno s porukama, rekao je jedan dužnosnik Ureda za domovinsku sigurnost, tražeći da ostane neimenovan.

Vezani članci Nizozemska policija, ilustracija Policija objavila: Dojava o podmetnutoj bombi u nizozemskom parlamentu bila je lažna Andrija Jarak Dnevnik Nove TV doznaje - muškarac koji je prijetio u sisačkoj školi nije bio naoružan: "I ovo je dokaz psihoze, na ljude utječu i potresi"

Dok su istraživale tekućinu, vlasti su primile poziv o sumnjivom paketu, rekao je glasnogovornik vatrogasaca okruga Columbija, Alan Etter.

Vatrogasci, policija i FBI istražuju slučaj, a kod spomenika Abrahamu Lincolnu na tzv. Nacionalnoj promenadi sa spomen obilježjima američkim velikanima, viđeni su i stručnjaci za opasne materijala u zaštitinim kombinezonima.