Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Vlasti su u ponedjeljak zatvorile Lincolnov memorijalni centar u Washingtonu nakon što su u nužniku pronađene sumnjive boce s tekućinom i natpisima "Znate li što je antrax?" i "Znate li što je bomba?", izjavio je jedan dužnosnik policije za Associated Press.


Policija je pronašla sumnjive boce u ženskom nužniku u podrumu, zajedno s porukama, rekao je jedan dužnosnik Ureda za domovinsku sigurnost, tražeći da ostane neimenovan.

Vezani članci Policija, ilustracija (Foto: Pixsell, Ivo Cagalj) Dojava o bombi u srednjoj školi u Buja bila je lažna Odbijanje (Foto: thechive.com) Neki muškarci ne mogu podnijeti odbijanje: "Nisi uopće posebna, mogu imati bilo koju"

Dok su istraživale tekućinu, vlasti su primile poziv o sumnjivom paketu, rekao je glasnogovornik vatrogasaca okruga Columbija, Alan Etter.

Vatrogasci, policija i FBI istražuju slučaj, a kod spomenika Abrahamu Lincolnu na tzv. Nacionalnoj promenadi sa spomen obilježjima američkim velikanima, viđeni su i stručnjaci za opasne materijala u zaštitinim kombinezonima.