Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Zbog poruka o bombi i antraksu zatvoren Lincolnov centar

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlasti su u ponedjeljak zatvorile Lincolnov memorijalni centar u Washingtonu nakon što su u nužniku pronađene sumnjive boce s tekućinom i natpisima "Znate li što je antrax?" i "Znate li što je bomba?", izjavio je jedan dužnosnik policije za Associated Press.

Policija je pronašla sumnjive boce u ženskom nužniku u podrumu, zajedno s porukama, rekao je jedan dužnosnik Ureda za domovinsku sigurnost, tražeći da ostane neimenovan.

Pročitajte i ovo Na kuću Irfana Čengića bačena ručna bomba, ilustracija Očevid u tijeku Šok u Sarajevu: Na kuću načelnika bačena bomba Ivica Puljak, gradonačelnik Splita Moguća koalicija s DP-om? Puljak za Dnevnik Nove TV: "Prvi cilj je maknuti HDZ, a potom od Hrvatske napraviti modernu europsku zemlju"

Dok su istraživale tekućinu, vlasti su primile poziv o sumnjivom paketu, rekao je glasnogovornik vatrogasaca okruga Columbija, Alan Etter.

Vatrogasci, policija i FBI istražuju slučaj, a kod spomenika Abrahamu Lincolnu na tzv. Nacionalnoj promenadi sa spomen obilježjima američkim velikanima, viđeni su i stručnjaci za opasne materijala u zaštitinim kombinezonima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene