Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Strava u Coloradu

Zaostalog sina godinama držali u sobi prepunoj izmeta i miševa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amanda Joliff i njezin dečko Richard Smith više od tri godine držali su njezinog duševno bolesnog 14-godišnjeg sina zatočenog u prljavoj sobi u kamp prikolici.

Slučaj koji je šokirao stanovnike grada Erie u saveznoj državi Colorado otkriven je nakon što su 36-godišnja Amanda i 31-godišnji Richard otputovali, a dječaka ostavili, piše New York Daily News.

Pročitajte i ovo Ilustracija Slučaj zgrozio javnost Vezala ih i na rane im stavljala papar: Na YouTubeu je savjetovala druge roditelje, a onda se otkrilo što radi svojoj djeci Ilustracija Policija sve istražuje Jezivi detalji ubojstva trogodišnjaka: Majka ga uzela iz sirotišta pa ga brutalno zlostavljala do smrti

Policija je u petak objavila kako ranije nitko nije primijetio ništa neobično iako su i oni i socijalni radnici već dolazili provjeriti tu obitelj.

Dječak, kojeg je majka opisala kao 'mentalno zaostalog', pronađen je kako se kriva ispod susjedova trijema nakon što je par otišao na put u New York.

>> Zlostavljao čak 36 članova vlastite obitelji!

>> Majka i očuh dječaka (7) zatvorili u lijes u podrumu i ostavili

Nakon što se vratila iz New Yorka majka je policajcima rekla kako je na vrata prikolice u kojoj žive stavila lokot jer 'je već bježao'. Priznala je da ga je zaključavala 'kada bi je razljutio ili kada bi upao u nevolju'.

Od početka 2008. par je dječaka držao zatočenog u sobi u prikolici prepunoj smeća i miševa. Soba je bila prljava, vlažna i prepuna životinjskog izmeta i mokraće jer su u prikolici držali i dva psa, dvije patke i žabe. Na jedinom prozoru bila je zakucana daska, a dječaka su puštali van samo kada je išao hraniti patke. Hranu su mu davali samo četiri puta tjedno, a policija je u sobi u kojoj je bio zatočen pronašla kutije sirove tjestetnina koje su izgrizli miševi.

Dječakova majka policiji je kazala kako je zaključavala sina jer je običavao bježati i upadati u nevolje.

Par je uhićen zbog prisilnog zadržavanja te zlostavljanja i zanemarivanja djeteta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene