Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko mu ne može ništa

Zlostavljao čak 36 članova vlastite obitelji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čak 36 članova jedne obitelji iz Saudijske Arabije godinama je trpjelo zlostavljanje od oca.

Obitelj koju čine tri supruge i 33 djece smještena je u nekoliko soba trokatnice bez kreveta i madraca. Drugi kat je prazan, a treći kat služi kao sklonište za ovce, kako je naredio otac.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zlostavljanje u Srbiji Mučna svjedočanstva: Ako se žale na bol, vežu ih, ne daju im anesteziju - "Rodila sam mrtvorođenče. Sama, bez ikoga u blizini" Strava u Vrbovcu - 2 Strava kod Vrbovca Obitelj zlostavljala petoricu muškaraca s mentalnim teškoćama: Tukli ih remenom, izgladnjivali i tjerali na prisilni rad

Jedna kupaonica je zapravo bila ćelija za mučenje te je imala čelične rešetke na stropu za koje je otac vješao djecu za ruke ako ga nisu slušala. 'Mojoj obitelji su uskraćene osnovne stvari za pristojan život. Iako je financijsko stanje dobro, otac nas više ne uzdržava te se na nama fizički i psihički iživljava', rekao je najstariji sin Musfir.

'Otkada sam se rodio i kada sam počeo shvaćati stvari u sjećanju nemam ničega osim tučnjave, zatvaranja, uskraćivanja hrane i konstantnih uvreda. Prisiljeni smo živjeti bez kreveta i pokrivača, jedino što imamo u sobama su insekti', dodao je. Musfir je ispričao i kako je njega i njegovu braću i sestre otac znao danima ostaviti da vise obješeni za ruke, piše emirates247.com. 'Jedan mlađi brat je toliko dugo bio unutra da mu je počela ići krv na usta. No, nije imao milosti prema njemu', rekao je.

Drugom bratu su morali amputirati ruku zbog predugog vješanja za ruke. To je samo dio strašnih Musfirovih ispovijesti. Spomenuo je i da je njihov otac ostavio opečenog brata u kući u kojoj je izbio požar. Musfir je brata doveo u bolnicu u kojoj je proveo tri godine, a otac ga nijednom nije posjetio. 'Većina nas je završila ili u bolnici ili na psihijatrijski', rekao je Musfir.

Slučaj je prijavljen komisiji za ljudska prava.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene