Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Majka monstrum

Pula: Godinama sina držala zatočenog i vezanog jer se bojala da ga netko ne uzme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šokantan obiteljski zločin u Puli. 62-godišnja majka godinama je u stanu vezivala i izgladnjivala svojeg 27-godišnjeg sina.

Doznajemo kako je bila opsjednuta mišlju da bi joj ga netko mogao oduzeti. Inače, majku monstruma novinarima i policiji prijavila je najstarija kći. Nakon policijske intervencije, mladić je oslobođen, a majci određen jednomjesečni pritvor. Prijeti joj kazna zatvora u trajanju od tri do deset godina.

Pročitajte i ovo Ilustracija Stravični detalji "Čim joj priđe muška osoba, ona počne nekontrolirano plakati": Djevojčica koju je otac monstrum godinama zlostavljao ima samo 10 kilograma i u teškom je stanju Sebastian Kalinowski U VELIKOJ BRITANIJI UZNEMIRUJUĆI VIDEO Majka i očuh mučili i ubili 15-godišnjeg dječaka, objavljena i jeziva snimka: "Svatko tko je pogledao makar i dio snimke može samo biti krajnje užasnut"

'Utvrđeno je kako je majka sina držala zatvorenog u stanu protiv njegove volje, izolirala ga je od vanjskog svijeta te ga je svojim postupcima dovodila u ponižavajući položaj', kaže glasnogovornica PU Istarske Suzana Sokač. Susjed Zvonko pak priča kako je majka oduvijek bila jako čudna i da nije s nikim komunicirala dok drugi susjed se i ne sjeća kad je posljednji put vidio nesretnog mladića.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene