Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čovjek koji je dva dana ostao zaglavljen pod trosjedom tvrdi kako je preživio pijuckajući viski.


65-godišnji Joe Galliott izgubio je ravnotežu tijekom nestanka struje te pao preko trosjeda koji ga je poklopio. Zbog problema s kičmom nije se mogao osloboditi pa je tako ostao zaglavljen oko 60 sati sve dok ga susjed nije opazio kroz prozor i oslobodio.

Vezani članci Kauč (Foto: Screenshot/YouTube) Kreativno riješili stoljećima star problem dostavljanja kauča Ilustracija (Foto: Gulliver/Thinkstock) Dobra duša: Kako je vozač rasplakao autobus pun putnika iz Lepoglave prema Varaždinu

Joe kaže kako mu je boca viskija koja se igrom slučaja otkotrljala do njega pomogla da preživi. 'Bio sam zaglavljen poput štakora u klopci. Povukao sam malo viskija iz boce i pomislio kako nije ni tako loše', dodaje.

No nakon nekoliko sati bez hrane i vode ipak se zabrinuo. 'Činilo se kao vječnost, kao da ću tako ostati zauvjek', prisjeća se Joe. Uzbunu je podigao susjed kojemu je bilo sumnjivo što su zavjese na prozorima navučene već dva dana. Starac je proveo pet dana u bolnici oporavljajući se od nesreće koja ga je zadesila. Priznaje kako od tada pored trosjeda drži bocu viskija, 'zlu ne trebalo'.