Glasnogovornik kompanije izjavio je kako se očekuje da kruh privuče veliki interes onih koji žele nešto posebno za blagdanski stol.
Glavni pekar Paul Hollywood, koji je kruh i napravio kaže: 'Znam da je kriza, no neka ljudi barem jedu kvalitetan kruh. Možda cijena i jest malo viša, ali ovo je najbolji kruh koji sam ikada napravio'.
'Testirali smo ga u lokalom dućanu delikatesa i svima se svidio. Ako ga uspoređujete s automobilom, ovo je Rolls-Royce svih kruhova.'
Paul je prešao Britaniju i Europu uzduž i popreko kako bi pronašao i nabavio samo najbolje sastojke za svoje pekarsko remek dijelo, a posebnu aromu mu daju bademi i sir Roquefort.
'Svi sastojci su vrhunski, bez aditiva, emulgatora, e-brojeva ili umjetnih aroma.'
Britanska udruga pekara također je prepoznala kvalitetu ovog kruha, te su ga cjenovno uvrstili u kategoriju najskupljeg pekarskog proizvoda u zemlji.
'Ovo zaista jest top proizvod, a s cijenom od 15 funti (oko 150 kuna) po štruci malo je skuplji ali isplati ga se probati', kaže predsjednik udruge pekara.
'Ipak, unatoč cijeni sve je veći interes i potražnja za ovim proizvodom', dodaje.
-
ništa od kolinja?
Širi se opaka bolest: "Čak idemo do takvih scenarija da će i cijela Hrvatska postati crvena zona"
-
razveli se 2018.
Oglasila se prva supruga Denisa Buntića: "Ovo je moja prva i posljednja izjava"
-
Susjedi sumnjaju na jedno
Hara kašalj za koji nema lijeka, a liječnici ne mogu utvrditi ni uzrok: "Što god dajemo od terapije, ne pomaže"