Željeznička postaja, ilustracija (Foto: AFP)
Željeznička postaja, ilustracija (Foto: AFP)

Glavna željeznička stanica u Washingtonu, Union Station, evakuirana je u srijedu zbog prijetnje bombom, izjavio je policijski službenik za Reuters.


'Dobili smo prijetnju bombom', kazao je policijski časnik koji je želio ostati anoniman. Rekao je i da je pozvao ljude da napuste Union Station, koji se nalazi u središtu Washingtona u blizini Capitola.

Policija u Washingtonu izvijestila je da je, nakon što je glavna željeznička stanica Union Station u srijedu evakuirana zbog prijetnje bombom, sve čisto i dopustila je putnicima ponovni ulazak u vlakove.

"Nismo pronašli ništa. Ne bi te pustiti putnike natrag ako nije bilo sve jasno", rekao je za Reuters policijski službenik koji je želio ostati anoniman.

Zaposlenik američke željezničke tvrke Amtrak incident je opisao kao "lažni alarm" i rekao da će doći do malog kašnjenja vlakova. Sve je trajalo manje oko sat vremena.

Brojni putnici bili su u panici napustili glavnu željezničku stanicu, a policija je priopćila da nakon ranijeg izvješća o prijetnji bombom istražuje moguću sumnjiv paket. (Hina)