Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STRAVA U AMERICI

VIDEO Velika potraga za sedmogodišnjom djevojčicom: Ostvarila se noćna mora svakog roditelja

Otmica, ilustracija
Otmica, ilustracija Foto: Getty Images
Vozač kompanije za dostavu FedEx uhićen je u petak i optužen je za otmicu i ubojstvo sedmogodišnje djevojčice koja je nestala dva dana ranije.

Velika potraga, koja je uključivala više od 200 volontera, organizirana je nakon što je iz svog doma u mjestu Paradise u srijedu nestala sedmogodišnja Athena Strand.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna DRUGI NA SLOBODI Skrivali ga od policije: Jedan od dvojice pomagača Ivana Božića završio u istražnom zatvoru

Njezino je tijelo pronađeno u okolici Boyda, američkog grada koji se nalazi oko 18 kilometara od Paradisea, izvijestio je policijski načelnik Lane Akin. Također je rekao da su pronašli osobu krivu za ubojstvo, koja je taj zločin i priznala.

Radi se o Tanneru Lynnu Horneru, 31-ogodišnjem vozača dostavne kompanije FedEx. On je uhićen i optužen za ubojstvo i otmicu djevojčice, izvijestio je NBC.

Pročitajte i ovo Ministar Gordan Grlić Radman Na sastanku u Rimu Grlić Radman o stabilnosti i regionalnoj politici: "Hrvatska želi postati energetsko čvorište jugoistoka Europe"

Athenin je nestanak u srijedu oko 18:40 prijavila njezina maćeha. Horner im je dostavio paket u isto vrijeme kada je djevojčica nestala, a policija vjeruje da je bila mrtva već sat vremena nakon otmice.

Na konferenciji za medije nije rečeno kako je ubijena ni koji je bio motiv počinitelja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene