Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija sve istražuje

VIDEO Zašto je Dejan vozio u suprotnom smjeru? Dramatična snimka pokrenula brojne teorije

Prizor prije strašne nesreće
Prizor prije strašne nesreće Foto: Screnshoot/TikTok
Dejan J. (51) iz Debeljače poginuo je u nedjelju u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti Miloš Veliki.

U nesreći su ozlijeđene još dvije osobe, a do nesreće je došlo prilikom sudara dvaju automobila, a pritom je Dejan vozio u suprotnom smjeru po autocesti.

Sudar se dogodio oko 16 sati, a nakon što su se sudarili, automobil u kojem je bio Dejan se zapalio i nije mu bilo spasa, ostao je zarobljen u autu.

Ono što je posebno čudno u svemu ovome jest što se stradali muškarac nalazio u Fiat Puntu koji se kretao u suprotnom smjeru na autocesti.

Pročitajte i ovo Urušio se pločnik ispred zgrade u Benkovcu Propao Benkovac Građani u šoku: Usred grada otvorila se ogromna rupa, a iz nje se širi jak smrad

Kako piše Nova.rs, zasad nije poznato kako je moguće da se Dejan J. kretao suprotnim smjerom. Iako su se pojavile glasine da je riječ o nekom izazovu, većina to odbacuje i ističe da je riječ o iskusnijem vozaču te se postavlja pitanje je li se možda uključio na autocestu na pogrešnom mjestu. 

@tomosriderrider #srbija #milosveliki ♬ original sound - Tomos Rider 2 kanal

Također, nije isključeno i da možda negdje nije radila signalizacija pa je zbog toga došlo do ove situacije. No, ako se to već dogodilo, postavlja se pitanje zašto vozač nije zaustavio automobil i upalio sva četiri žmigavca.

Pročitajte i ovo Bagerom oštetili Kineski zid Završili iza rešetaka Muškarac i žena bagerom oštetili Kineski zid: Trebao im je prečac pa su ga prokopali

No, posebnu pozornost privlači video nesreće koji se pojavio na društvenim mrežama. 

"Taj tko snima, snima iz auta, ali iz suprotnog smjera. Vidi se da stoji u zaustavnoj traci i počinje kretanje tek kada je Dejanov automobil naišao. Nije nam jasno kako je taj vozač znao da će on naići?! Sve je to vrlo sumnjivo. Dejan se znao snimati za društvene mreže, snimao je klipove, pisao statuse i uključivao se uživo", pričaju za Kurir njegovi poznanici te dodaju da se na snimci vidi da Dejanov suvozač ima izbačenu ruku kroz prozor auta. I dok nekima djeluje da suvozač maše i pokazuje tri prsta, drugi su uvjereni da drži telefon i snima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Istraga u tijeku Umirovljenica prihvatila rad na platformi, uplaćivala novac na više računa: Ubrzo ostala bez 33.000 eura

Pročitajte i ovo Odlazak s festivala Napokon slobodni! VIDEO Traje egzodus s paklenog festivala: Deseci tisuća ljudi u nepreglednoj koloni, istražuje se smrt osobe

Na sva ova pitanja odgovore će dati istraga nesreće, koja je u tijeku.

U automobilu s Dejanom J. nalazio se N. K. (40) koji je prevezen na reanimaciju, dok je D. P. (30), koja se nalazila za volanom Hyundaija prevezena u bolnicu u svjesnom stanju. Zasad nije poznato njihovo stanje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene