Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesvakidašnja scena

VIDEO Vozio autocestom s bikom na suvozačkom mjestu: "Zamolili su ga da vrati životinju kući i napusti grad"

Bik u automobilu
Bik u automobilu Foto: Twitter / Philip Lewis/Screenshot
Čovjek u Nebraski zaustavljen je jer se vozio autocestom u kompaktnom automobilu s ogromnim bikom koji je sjedio na suvozačevu mjestu.

Policajci iz Nebraske u srijedu oko 10 sati zaprimili su poziv u kojem su građani prijavili muškarca koji je vozio autocestom s bikom koji je bio na suvozačevu mjestu. "Mislili su da će to biti tele, nešto malo ili nešto što bi zapravo stalo u vozilo", rekao je policijski kapetan Chad Reiman, prenosi New York Post.

U videu je vidljiv golemi crno-bijeli bik, nazvan Howdy Doody, kako se opušteno vozi u malom, modificiranom automobilu sa svojim glomaznim ramenima, glavom i ogromnim rogovima koji strše s mjesta gdje je nekad bila polovica krova i vjetrobransko staklo.

Pročitajte i ovo Ilustracija Naegleria fowleri Nova smrt zbog amebe koja jede mozak: Ušla mu kroz nos dok je plivao u jezeru

Vrata na suvozačevoj strani zamijenjena su zaštitnom ogradom s metalnim rešetkama koja se obično nalazi u ograđenom prostoru za stoku, pokazuju fotografije automobila. Znak na ogradi glasi "Velika rodeo parada u Nebraski: Najbolji ulazak automobilom."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Vozio 160 km/h Vlak usmrtio petero radnika dok su održavali prugu: "To je velika tragedija"

"Policajci su zaustavili promet i riješili neke prometne prekršaje koji su se događali u toj konkretnoj situaciji", rekao je Reiman. Policija je identificirala vozača vozila Leeja Meyera iz Neligha. "Policajac mu je napisao upozorenje", rekao je Reiman, "i zamolio ga da vrati životinju kući i napusti grad."

Meyer i Howdy Doody nakon toga su se vratili kući, rekla je policija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene