Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Čačku

VIDEO Užasno ponašanje učenika: Skidaju se goli, muče profesore...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Grupa učenika iz Čačka na You Tube je stavila video na kojem se vidi kako ponižavaju profesore, muče prolaznike, uništavaju invetar škole i - skidaju se goli!

Učenici jedne gimnazije u Čačku definitivno nisu primjer kako se ponašati u školi. Oni su na You tube stavili video koji obiluje divljaštvom i vandalizmom, piše Blic.

Pročitajte i ovo Danka Ilić potpuna agonija Roditelji malene Danke prvi puta zajedno istupili u javnost: "Sve je laž" Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran"

Video traje dvije minute, a osim divljanja, prikazuje i učenika koji je skinuo svoje donje rublje i njiše se na užetu gotovo gol. Na kraju dvojica učenika razbijaju klupe u učionici, a autor videa u komentaru poručuje - 'Ovo je samo sprdnja! Uživajte!'.

ŠOKANTAN VIDEO: Spašavanje muškarca koji je bio živ zakopan

U gimnaziji su reagirali tek nakon što su utvrdili tko su učenici s videa. Tako su pokrenuli disciplinski postupak protiv dvojice učenika, potvrdio je ravnatelj škole Ivan Ružičić.

Rada Karanac, koordinatorica za prevenciju nasilja u Školskoj upravi Moravičkog okruga, rekao je da bi s roditeljima tih učenika trebalo obaviti razgovor.

'Nakon toga se sastaje tim za zaštitu od nasilja na čelu sa ravnateljem škole i procenjuje se kolika je razina nasilja i kolika je ugroženos učenika, profesora ili škole. U odnosu na počinjeno djelo, predlažu se odgovarajuće mjere. Ovakvo nasilje može rezultirati i isključivanjem učenika iz škole', rekla je Karanac.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene