Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Vraća se u život'

ŠOKANTAN VIDEO: Spašavanje muškarca koji je bio živ zakopan

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zamislite da šećete grobljem i odjednom iz groba izviri ruka. Ubrzo potom i druga ruka te konačno i glava. Upravo to je doživjela jedna Brazilka.

Prilikom posjete groblju u Sao Paolu jedna je Brazilka doživjela pravi šok. U grobu nedaleko onog kraj kojeg je ona stajala zemlja se počela pomicati i iz groba su izvirile ruke. 'Bila sam zaprepaštena kad sam vidjela živog čovjeka kako pokušava izaći iz groba', rekla je žena koja je svjedočila ovom prizoru.

Pročitajte i ovo Rumunjska policija, ilustracija POTRAGA ZA TIJELOM Strava u Rumunjskoj: Pronašli izgrizenu ruku kraj rijeke, doznali da je riječ o ubojici Slika nije dostupna Napao ga VIDEO Dječak (11) milovao tigra, a onda...: 'Umrijet ću, ne osjećam ruku'

Muškarcu su ruke i glava virili iz groba, a žena je nakon prvotnog šoka odjurila po policiju koju je prvo morala uvjeriti da nije luda i da netko doista izlazi iz groba. Po dolasku na groblje i sami policajci su se uvjerili što se događa. Pretpostavljaju da je muškarac pretučen te bačen u grob koji je bio do pola napunjen zemljom, piše Huffington Post.

>> Ustao iz mrtvih: Počeo pokazivati znakove života 45 minuta nakon smrti

Muškarac se trenutno nalazi u bolnici, a liječnici kažu kako se 'vraća u život'.

Inače, ovo je već drugi ovakav slučaj u Brazilu u posljednja dva mjeseca. U rujnu je jedan beskućnik pretučen i zakopan u pijesku na plaži Leblon. Krivci za to nedjelo bili su tinejdžeri koji su ga skinuli i pokušali ugušiti vrećicom. Taj beskućnik nikada nije identificiran, a preminuo je nakon što su ga izbavili iz pijeska.

Spašavanje nesretnog muškarca možete pogledati u priloženom videu. Upozoravamo da bi ga neki čitatelji mogli smatrati uznemirujućim.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene