Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snimile nadzorne kamere

VIDEO Oteo novorođenu kćer i odnio je u vrećici iz rodilišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na internetu se pojavila šokantna snimka oca narkomana koji iz rodilišta u plastičnoj vrećici iznosi svoju dva dana staru kćer.

Jason Matthew Bristol je policiji, koja ga je nakon incidenta u bolnici pronašla u njegovoj kući s bebom, rekao da je ovisnik o drogama.

Pročitajte i ovo Ilustracija Užas u Njemačkoj U psihijatrijskoj klinici ubijen liječnik, u blizini pronašli muškarca oblivena krvlju Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Prema izvještaju policije, nesretna je djevojčica rođena s tragovima morfija, marihuane i metamfetamina u krvi, prenosi Mirror.

Bristola je u otmici iz rodilišta uhvatila nadzorna kamera, a iako na snimci nema zvuka, u bolnici tvrde da je alarm bio cijelo vrijeme upaljen.

Incident se dogodio u bolnici Banner Thunderbird Medical Centre u gradu Glendaleu u Arizoni. Ono što je najbizarnije u čitavoj priči jest da je Bristol unatoč alarmu i svemu uspio s bebom nesmetano stići do kuće prije nego li je uhvaćen.

Pogledajte video.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene