Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatno!

VIDEO Šokantna snimka pada Boeinga 747

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz Afganistana stiže nevjerojatna snimka pada Boeinga 747, koji je netom prije uzletio iz zračne baze u okolici Kabula.

Najmanje je sedam članova posade američkog teretnog aviona tipa Boeing 747 poginulo kada se njihova letjelica nedugo nakon polijetanja jučer srušila blizu vojne baze Bagram u okolici afganistanskog glavnog grada Kabula. Danas je, kako javlja Huffington Post, osvanula navodna snimka te nesreće, koja izgleda u najmanju ruku zapanjujuće.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Preuzimanje vlasti Novu afganistansku vladu vodit će suosnivač talibana: ''Pripreme su u posljednjoj fazi'' Slika nije dostupna navodno poginulo dijete VIDEO Snažna eksplozija odjeknula Kabulom: Amerikanci raketom pogodili teroriste koji su planirali napad na aerodrom

Na uratku se vidi avion koji je gotovo stao u letu. Na trenutak se naginje na jednu pa na drugu stranu, a zatim polako ali sigurno pada na tlo da bi u konačnici uslijedila golema eksplozija.

>> Otkrivena tajna užeta pronađenog uz komad aviona koji se zabio u WTC

Kamera koja je zabilježila događaj bila je pričvršćena je za vjetrobransko staklo jednog automobila. Autentičnost snimke nije bilo moguće utvrditi.

Inače, premda su odgovornost za pad preuzeli talibani, u NATO-u tvrde kako jučer na tom području nisu zabilježili nikakvu njihovu aktivnost. Druge moguće uzroke pada nisu naveli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene