Obavijesti Video Pretražite Navigacija
RAT U UKRAJINI

VIDEO Snimka tenkova koja pokazuje svu nesposobnost ruske vojske

Tenkovi u trenutku ekspolozije
Tenkovi u trenutku ekspolozije Foto: Screenshot/Twitter
Na društvenim mrežama pojavila se snimka na kojoj se vidi kako dva ruska tenka lete u zrak nakon što su naletjela na nagaznu minu.

Brojne snimke nastale su ovog vikenda dok su se ruske snage približavale Bahmutu. Među njima je i snimka dvaju ruskih tenkova koja pokazuje svu nesposobnost ruske vojske.

Pročitajte i ovo Robert Fico Duga politička karijera Tko je slovački premijer na kojega je izvršen atentat? Ukrajinski vojnici na bojištu Sukob u Europi Rusija ostvarila pomake duž ratišta, pod kontrolom 18 posto teritorija Ukrajine

Na snimkama su prikazani ruski tenkovi i vojnici kako napadaju ukrajinsko topništvo. U novoj snimci koja se jutros pojavila prikazano je kako ukrajinske mine raznose na komade dva ruska tenka.

Video, snimljen dronom, prikazuje ruski tenk T-80 kako se kotrlja po minskom polju prekrivenom kraterima. Odjednom počinje eksplozija i nakon toga se vidi kako dolazi drugi tenk te također nailazi na minu. Izbija još jedna velika eksplozija i razbacuje komadiće tenka na sve strane.

Pročitajte i ovo Rat u Ukrajini Rat u Europi Rusi su spremni na pregovore uz jedan uvjet, ali im Ukrajinci poručili: "Ne dolazi u obzir"

Pročitajte i ovo Zelenski u Bruxellesu - 3 Na važnoj turneji Zelenski u srcu Europe upozorio na opasan scenarij: Na rubu suza, s agendom od 10 točaka u džepu

Nije odmah bilo jasno koliko je ruskih žrtava bilo u dvjema eksplozijama.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene