Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poslao im poruku

VIDEO Pogledajte što je Putin donio ruskim vojnicima u Ukrajini: "Ovo ponesite u rat"

Putin s vojnicima
Putin s vojnicima Foto: Screenshot/Twitter
Predsjednik Vladimir Putin posjetio je sjedište grupe trupa Dnjepar u smjeru Hersona.

Šef države Vladimir Putin stigao je helikopterom, a potom terenskim vozilom otišao u stožer. Tamo ga je dočekao zapovjednik grupe trupa Dnjepar, general-pukovnik Oleg Makarevič.

On je izvijestio da grupa "preuzima obranu u skladu sa zapovijedi".

"Želim vam dobro zdravlje", dodao je Makarevič, a nakon toga se Putin rukovao s njim. Otvarajući sastanak u stožeru, predsjednik je rekao: "Ne želim vas odvratiti od vaših izravnih dužnosti vezanih za zapovijedanje i upravljanje, tako da ovdje radimo poslovno, kratko, ali konkretno. Važno mi je čuti vaše mišljenje o razvoju situacije, saslušati vas, razmijeniti informacije", rekao je Putin.

Pročitajte i ovo Vladimir Putin Hitan sastanak Putin iznenada doputovao u Ukrajinu: Došao je samo zbog jedne stvari

Pročitajte i ovo Ilustracija Stroga pravila Kazne su drastične i nema milosti: Putin potpisao zakon zbog kojeg će muškarci bježati iz Rusije

Predsjednik je zatražio da izvješće započne situacijom u Hersonu, zatim u smjeru Zaporižja, a nakon toga se obratio zapovjedniku Zračno-desantnih snaga, general-pukovniku Mihailu Jurjeviču Teplinskom, piše Tass. 

 

Putin je također čestitao vojnicima Uskrs. Šef države darovao im je kopiju ikone, koja je pripadala, kako je naglasio, "jednom od najuspješnijih ministara obrane Ruskog Carstva".

Obraćajući se Teplinskom, Putin je naglasio da ikonu može ponijeti sa sobom u rat: "Mihail Jurijevič može ga ponijeti sa sobom, kako odlučite", rekao je šef države.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene