Obavijesti Video Pretražite Navigacija
promet obustavljen

VIDEO Novi napad na Krimski most! Čuju se sirene za uzbunu, suklja dim, ljudi sve snimaju s plaže

Krimski most
Krimski most Foto: Twitter/Screenshot
Čuju se sirene za uzbunu, a rusko ministarstvo obrane nakon što je objavilo da su srušili dva drona sada tvrde da su uništili dva ukrajinska projektila prije nego što su pogodili most.

Na društvenim mrežama pojavile su se snimke novih eksplozija na Krimu gdje se nalazi most  koji povezuje poluotok s Rusijom. Proruske vlasti su zaustavile promet preko Krimskog mosta.

Čuju se sirene za uzbunu. Prvo je objavljeno da su oborena dva ukrajinska drona, a nakon toga Rusija je objavila da je Ukrajina pokušala pogoditi Krimski most projektilom S-200, ali da su ga oni presreli i uništili. 

 

 

Sergej Aksjonov, guverner Krima, ranije je rekao da je protuzračna obrana presrela i oborila dvije rakete u blizini mosta.

Iako je promet preko mosta obustavljen, vlasti tvrde da most nije oštećen. 

Pročitajte i ovo Bebina nogica Dirljiva poruka Ovo je posljednja objava brutalno ubijene Nizame koja slama srce: "Beba će učiniti..."

Pročitajte i ovo Nizama Hećimović, Nermin Sulejmanović trostruko ubojstvo u BiH "Beba je bila u lokvi krvi, supruga je bila neprepoznatljiva": Nakon stravičnog zločina, potresnom objavom oglasila se i sestra ubijene

Video snimka prikazuje dim koji suklja iznad mosta. Na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije na kojima se vidi kao da je most pogođen na četiri mjesta. 

  

 

Ovo se dogodilo nakon što su ruske trupe, kako tvrde, tijekom noći oborile 20 dronova iznad Krima, piše Guardian. Ovo je prvi put da je most napadnut danju. 

Most je od prošle godine bio izložen stalnim napadima iz Ukrajine.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene