Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zaradio 50 šavova

VIDEO: Nije ni primjetio da ga je ugrizao morski pas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tek kada je ozlijeđenu nogu pokazao svojim prijateljima s kojima je surfao, Australac Les Wade shvatio je da ga je ugrizao morski pas. U bolnici su mu ranu sašili s pedeset šavova.

Surfer Les Wade jutro je proveo na plaži Gerroa na obali australskog South Walesa, kada je osjetio da ga je nešto 'primilo' za nogu. Wade je lokalnim medijima ispričao trenutak u kojem je shvatio da je to 'nešto' morski pas, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Ilustracija Noćna mora na kampusu Nešto je gadno smrdjelo u zgradi, a kad su otvorili ventilaciju, morali su zvati policiju Ilustracija Završio u istražnom zatvoru Obdukcija pokazala da je vozač koji je u prtljažniku vozio mrtvu suprugu policiji govorio istinu

>> Morski psi napadaju poput serijskih ubojica

>> Otac i sin preživjeli napad morskih pasa

'Samo sam podigao nogu jer je nisam mogao vidjeti budući da sam ležao na dasci. Samo sam je podigao. Prijatelji su mi rekli da bi bilo najbolje da odem u bolnicu jer će ranu trebati zašiti', rekao je Wade te dodao da kada se trebao vratiti do obale, morao je proći pokraj mjesta na kojem se nalazio morski pas, no njega ondje više nije bilo. Tako je uspješno doplivao do obale, a u lokalnoj bolnici ranu su mu sašili s 50 šavova.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene