Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Borba završila kobno po napadače

VIDEO: Napali borce misleći da su transvestiti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvojica pijanih mladića koji su napali dvojicu muškaraca za koje su mislili da su transvestiti, definitivno su se namjerili na krive. Naime, ispostavilo se da su 'žrtve' u biti dvojica boraca u 'kavezu' koji su izašli van odjeveni kao žene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sve snimio GoPro Zaboravite propagandu, ova snimka pokazuje svu 'moć i sposobnost' džihadista Slika nije dostupna IS je poslala teroriste u Europu OBAVJEŠTAJNE SLUŽBE: Teroristi planiraju napade na europskim plažama

Nadzorne kamere snimile su 19-godišnjeg Deana Gardenera i 22-godišnjeg Jasona Fendera kako na ulici izazivaju tučnjavu. Nakon što im to nije uspjelo s nekoliko osoba, primijetili su dvojicu muškaraca s perikama, odjevenih u suknje i visoke pete. Kamera je zabilježila kako pijani, polugoli Gardener prilazi jednom od njih u zamahuje prema njemu, a već u idućem trenutku u pomoć 'transvestitu' priskočio je prijatelj koji je bio s njim i šokirao napadački dvojac s nekoliko brzopoteznih udaraca. Transvestiti su se potom udaljili, a napadače je pokupila policija koja je tek kasnije doznala kako se radilo o borcima u 'kavezu' koji su tu večer izašli van s prijateljima.  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene