Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Snažna detonacija

VIDEO Nadzorna kamera snimila veliku eksploziju u središtu Praga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažnu eksploziju koja je krajem travnja potresla samo središte Praga, teško oštetivši pritom jednu uredsku zgradu i ozlijedivši 40-ak ljudi, snimila je nadzorna kamera.

Češka je policija objavila snimku nadzorne kamere na kojoj se vidi velika eksplozija koja je krajem travnja potresla središte Praga. Na snimci je vidljiv bljesak i vatrena kugla, nakon čega su u samo nekoliko sekundi popucala stakla na izlozima lokala udaljenih od mjesta detonacije više desetaka metara. Oštećena je i obližnja zgrada nacionalnog kazališta.

Pročitajte i ovo Intervencija policije tijekom pucnjave u Pragu Masakr u Pragu VIDEO Policija objavila dramatične snimke, Češka oplakuje žrtve: "To je strašno, ne mogu ni govoriti" Slika nije dostupna srušila se stambena zgrada U eksploziji plina u Češkoj poginule dvije osobe, a četvero je ozlijeđenih: Na terenu helikopteri, spasioci i psi tragači

>> VIDEO Policijski psi traže zarobljene pod ruševinama

Istragom je utvrđeno kako je uzrok snažne detonacije curenje plina iz podzemnih cijevi udaljenih nekoliko metara od uredske zgrade koja je pretrpjela najveću štetu. Ozlijeđeno je oko 40 osoba, uključujući i šest stranih državljana.

Premda se vjeruje kako je riječ o nesretnom slučaju, policija nastavlja istragu ne bi li u potpunosti uklonila i najmanju sumnju u eventualni napad.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene