Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neugodnost na maratonu

VIDEO Na meti građana: 'Dačiću, spavaš li mirno?'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Srbijanski premijer Ivica Dačić doživio je neugodnosti prilikom dolaska na 26. Beogradski maraton.

Naime, nekoliko minuta prije početka maratona sa stambene zgrade u Bulevaru kralja Aleksandra spušten je transparent na kojem je pisalo 'Izdao si Kosovo', a isto se čulo i sa razglasa, piše Blic. Policija je brzo reagirala i transparent je uklonjen.

Pročitajte i ovo Ivica Dačić Odgovor Zapadu Dačić: "Srbija nije nečija produljena ruka" Poruke, cvijeće i svijeće ispred škole za ljude ubijene u beogradskoj školi Očajno razdoblje za susjede Dvije tragedije urezale su se u tkivo moralno posrnule Srbije, a pamti se i diplomatski rolerkoster s Hrvatskom

No, tu nije bio kraj neugodnostima. Poslije početka maratona, jedan muškarac pokušao je priči Dačiću, na šta je reagiralo njegovo osiguranje. Muškarac mu je dobacio pitanje: 'Spavaš li mirno?', aludirajući na sporazum Srbije i Kosova.

>> Prijetnje Vučiću i Dačiću: 'Prijete mi smrću svake sekunde'

No, Dačić je od osiguranja tražio da ne diraju muškarca i ostale koji su mu prišli kako bi prosvjedovali te je Dačić s muškarcem, inače aktivistom Srpskog narodnog pokreta 'NAŠI' popričao, pa i rukovao se. 'Ja volim što ste došli ovdje. A da li biste više voljeli da ih protjeraju (Srbe sa Kosova, op.a.), pa da onda plačemo?', rekao mu je Dačić.

Kako pak javlja Press, na samom početku sportske manifestacije skupina građana uzvikivala je 'Izdaja, izdaja' i 'Ne damo Kosovo', a na završetku utrke skupina sudionika protrčala je kroz cilj s transparentom na kojem je pisalo  'Ne damo Kosovo'.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene