Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Igra umalo završila tragično

VIDEO: Dječak spašen iz sefa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci su u Istambulu pomoću malja i električnih pila oslobodili 8-godišnjeg dječaka iz hermetički zatvorenog bankovnog sefa. Dramatično spašavanje mališana, koje se događalo na ulici pred očima prolaznika, zabilježeno je video kamerom.

Osmogodišnji Cihan Sevic pronašao je bankovni sef igrajući se s prijateljima. Sef je na ulici ostavio vlasnik trgovine koji je otišao na godišnji odmor, prenosi Timesonline.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje potraga Policija na nogama: U BiH ukrali auto iz Hrvatske zabili se u trgovački centar kako bi ukrali sef Ilustracija SMIJEH U BALAMA Provalili u poštu, ukrali sef, utrpali ga u automobil, a onda... Kakav peh!

Nesvjestan opasnosti Cihan je ušao u sef, kojeg su njegovi prijatelji odmah iz šale zatvorili. Slučajni prolaznik uočio je što djeca rade te odmah pozvao vatrogasce. 'Vidio sam djecu koja se igraju. Dječak je zatim ušao u sef, a prijatelji su ga zatvorili. Smjesta sam pozvao vatrogasce', izjavio je svjedok.

Kada su vatrogasci uz pomoć policije napokon otvorili vrata sefa i oslobodili dječaka, on je u strahu rukama prekrio uši. Na svu sreću, jedina dječakova ozljeda je ogrebotina iznad desnog oka.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene