Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četvero teško ozlijeđenih

Velika eksplozija u rafineriji nafte u SAD-u, 3 mrtvih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
VelikaTri su osobe poginule u eksploziji koja se dogodila u rafineriji nafte Tesoro u Anacortesu, u američkoj saveznoj državi Washington.

Pročitajte i ovo Napad na regiju Harkiv Na obrazovnu ustanovu Ruski napad na granici s Ukrajinom: Četiri osobe prevezene u bolnicu, ima i mrtvih Eksplozija u hidroelektrani kod Bologne Užas kod Bologne VIDEO Eksplozija u talijanskoj hidroelektrani: Četvero radnika poginulo, za nekolicinom se još traga

 

U eksploziji i požaru u rafineriji nafte u noći na petak, poginula su tri radnika a četiri su kritično ozlijeđena, izvijestila je lokalna televizijska postaja KOMO-TV.  Eksplozija je potresla kuće u okolici rafinerije, a plameni jezici dizali su se visoko u nebo, rasvjetljavajući noć. Menadžer u rafineriji Tesoro John McDarment kazao je da je požar izbio oko 30 minuta iza ponoći, dok je 10 radnika obavljalo remont na postrojenju za proizvodnju benzina.McDarment je rekao da je rafinerijska vatrogasna ekipa ugasila požar za dva sata.

Četiri teško ozlijeđena radnika, dva muškarca i dvije žene, helikopterom su prebačeni u Medicinski centar Harborview u Seattleu, smještenom 110 km južno od Ancortesa, gdje se nalaze u kritičnom stanju s teškim opeklinama. Uzroci eksplozije se utvrđuju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene