Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ne zna se motiv

Užas u New Yorku: Djelatnica dječjeg vrtića nožem ozlijedila tri bebe i dvoje odraslih

Krvavi obračun u Zadru (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Krvavi obračun u Zadru (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Tri bebe i dvoje odraslih, od kojih je jedno dijete teže ozlijeđeno, izbodeno je u petak u kućnom dječjem vrtiću u središtu New Yorka, rekla je policija.

Ženska djelatnica koju se sumnjiči da je izvela napad prerezala je svoja zapešća, kazali su iz policije. Ona je u pritvoru i u stabilnom stanju.

Pročitajte i ovo New York - 2 Podrhtavanje Potres snažno zatresao New York, osjetio se i u okolnim saveznim državama Ilustracija policijskog očevida u New Yorku Očevid u tijeku Pronađen leš u gradskom rezervoaru: Stanovnici pozvani da prije uporabe vodu prokuhaju

Policija nije znala detalje o mogućem motivu.

Neidentificirana djelatnica (52), izbola je dvije djevojčice i jednog dječaka, koji su stari između tri dana i jednog mjeseca, 31-godišnjeg muškarca, za kojeg se pretpostavlja kako je otac jednog djeteta, te ženu u tridesetima, priopćili su iz policije.

Jedno je dijete u ozbiljnom stanju i nalazi se u lokalnoj bolnici.

Incident se zbio u privatnom domu u četvrti Queens oko 15:30 sati po lokalnom vremenu, rekla je glasnogovornica njujorške policije.

Prema Sophiji Mason, policijskoj glasnogovornici, na mjestu incidenta pronađeni su krvavi kuhinjski nož i mesarska sjekira.

Nije jasno je li dječji vrtić radio u to vrijeme. Obje odrasle osobe koje su izbodene žive u tom domu, rekao je policijski glasnogovornik Thomas Antonetti. Nije znao kazati je li bilo koje ozlijeđeno dijete upisano u taj vrtić.

"Odgovorna osoba je zaposlenik", rekao je Antonetti. "Ona ne živi ondje", dodao je. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene