Obavijesti Video Pretražite Navigacija
demantirali iz haaga

S lažnog profila proširila se vijest da je umro ratni zločinac Ratko Mladić, odvjetnik za DNEVNIK.hr: ''Nemamo takvu informaciju''

Ratko Mladić (Foto: AFP)
Ratko Mladić (Foto: AFP) Foto: Afp
Društvenim se mrežama proširila vijest da je umro Ratko Mladić, ali su i njegov odvjetnik i Mehanizam u Haagu demantirali tu infomaciju.

''Osuđeni ratni zločinac i bivši general Vojske RS Ratko Mladić umro je u zatvoru'', vijest je koja je odjeknula u regiji, ali se pokazala lažnom. Informaciju je na Twitteru objavila ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković. Međutim, netko je napravio lažni profil. I šef njezina kabineta poručio je da je vijest lažna te da ministrica uopće ne koristi Twitter.

Pročitajte i ovo Ratko Mladić Kriv za Srebrenicu Ratko Mladić hospitaliziran u Haagu: "Tražit ćemo dopuštenje da ga pregleda srpski tim liječnika" Radislav Krstić (Foto: AFP) genocid u srebrenici "Osjećam bolno kajanje": Mladićev suradnik bi na slobodu

Mladićev odvjetnik Miodrag Stojanović rekao je za DNEVNIK.hr da do ovog trenutka nisu dobili obavijest da je informacija o smrti točna. ''Zadnji je put s njim bio odvjetnik Branko Lukić 29. siječnja i rekao je tada da je bio vrlo loše, to me brine'', zaključio je Stojanović.

I iz Mehanizma u Haagu demantirali su da je Mladić umro.

Uskoro opširnije...

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene