Ratko Mladić (Foto: AFP)
Ratko Mladić (Foto: AFP) Foto: Afp

Društvenim se mrežama proširila vijest da je umro Ratko Mladić, ali su i njegov odvjetnik i Mehanizam u Haagu demantirali tu infomaciju.


''Osuđeni ratni zločinac i bivši general Vojske RS Ratko Mladić umro je u zatvoru'', vijest je koja je odjeknula u regiji, ali se pokazala lažnom. Informaciju je na Twitteru objavila ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine Bisera Turković. Međutim, netko je napravio lažni profil. I šef njezina kabineta poručio je da je vijest lažna te da ministrica uopće ne koristi Twitter.

Vezani članci Pristaše Ratka Mladića (Foto: Pixsell) Haag će nadzirati sve telefonske pozive generala Ratka Mladića Milorad Dodik (Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL) Dodik hvalio Karadžića i Mladića i Srbe, jer su svim narodima bivše SFRJ "poklonili slobodu"

Mladićev odvjetnik Miodrag Stojanović rekao je za DNEVNIK.hr da do ovog trenutka nisu dobili obavijest da je informacija o smrti točna. ''Zadnji je put s njim bio odvjetnik Branko Lukić 29. siječnja i rekao je tada da je bio vrlo loše, to me brine'', zaključio je Stojanović.

I iz Mehanizma u Haagu demantirali su da je Mladić umro.

Uskoro opširnije...