Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Umirovljena sutkinja istražuje smrt Lady Diane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Istragu o smrti Lady Diane, princeze od Walesa koja je poginula u automobilskoj nesreći 1997. godine, trebala bi preuzeti umirovljena sutkinja, Lady Elizabeth Butler Sloss.

Britanska vlada predložila je umirovljenu sutkinju nakon što je s te dužnosti otišao kraljevski patolog Michael Burgess.  

Pročitajte i ovo Ilustracija "Zdravstveni centar" Popila je piće u wellness-centru i umrla, sumnja se što je bilo u njemu Ilustracija Teška muljaža u sad-u 30 godina skrivao da mu je majka umrla i podizao njezinu mirovinu: Otkriveni detalji dobro razrađene prevare

Proučavanje dokumenata vezanih za prometnu nesreću u kojoj je stradala Diana i njen dečko Dodi Al Fayed, tako bi sada trebalo prijeći u ruke 73-godišnje sutkinje, koja još nije potvrdila preuzimanje te dužnosti.

- Uopće nemam komentara, odgovorila je Butler Sloss na novinarski upit.

No, ako preuzme istragu, prvo će morati proučiti dosadašnje zaključke policijske istrage i odlučiti hoće li podržati daljnju zajedničku istragu ili provesti svoju zasebnu te treba li u tom slučaju sazvati posebno kraljevsko povjerenstvo.

No, stručnjaci upozoravaju da bi u slučaju zasebne istrage i sazivanja povjerenstva, sutkinja riskirala da zaključci te istrage budu odbačeni kao kraljevsko "prodavanje magle".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene