Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Masakr u Belgiji

Ubojici iz jaslica nadimak je bio 'Sotona'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nadimak Kima de Geldera, koji je odgovoran za masakr u belgijskim jaslicama, bilo je ‘Sotona’, rekao je to jedan njegov školski kolega, a oni koji su ga poznavali kažu da je bio miran i živio u svom svijetu.

Susjedi koji su poznavali njegove roditelje opisali su 20-godišnjeg Kima kao ‘nekoga tko je živio sam u svom svijetu.’ ‘Bio je odavde, ali je svima bio stranac’, rekao je jedan susjed, a prenio Telegraph. Kada se zaposlio odmah se preselio od roditelja i unajmio stan u susjednom selu. Susjedi su njegov život u obiteljskom domu opisali kao ‘strog’ te rekli da je govorio malo čak i svojim roditeljima.

Pročitajte i ovo Akcija preimenovanja 31 godinu poslije Mirni prosvjed u Zagrebu povodom obljetnice masakra u Ahmićima Slika nije dostupna Planirao pokolj u još jednom vrtiću VIDEO: Napadač iz jaslica smijao se sucima

>> VIDEO: Tisuće Belgijaca u mirnoj povorci sjećanja

>> Ovo je ubojica iz jaslica

>> VIDEO: Napadač iz jaslica smijao se sucima

Konobar u obližnjem restoranu Keyershof, koji je ponekad bio unajmljen da služi hranu na zabavama u kući, ispričao je kako je Kima viđao da sjedi u kutu i razgovora s drugim gostima. ‘Ako je dječak nešto rekao pogrešno, ako je rekao neku šalu ili rekao nešto što je bilo neprimjereno, njegov bi otac došao do njega i vikao. Bili su veoma strogi s njim’, ispričao je konobar. Kada se preselio u svoj stan, plaćao je 540 funti mjesečno, a njegov je najmodavac rekao kako ‘nije imao hobija, društvenog života niti prijatelja’, a stan mu je bio opremljen spartanski. Imao je samo stol, dvije stolice, madrac, televizor i kompjuter.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene