Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo u jaslicama

VIDEO: Tisuće Belgijaca u mirnoj povorci sjećanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oko šest tisuća osoba jučer je sudjelovalo u mirnoj povorci u znak sjećanja na žrtve bezumnog krvavog napada na jaslice u gradu Dendermondeu, koji je izazvao šok i gnjev diljem Belgije.

Povorka je privukla mnoge obitelji s djecom te uglednike iz belgijskog društva. Mnogi su kod jaslica u kojima se u petak dogodila tragedija položili cvijeće i druge stvari kojima su odavali počast žrtvama. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Otkriveni tragovi Ubojica iz jaslica osumnjičen za još jedno ubojstvo Slika nije dostupna Masakr u Belgiji Ubojici iz jaslica nadimak je bio 'Sotona'

'To je veoma teško za cijeli grad', rekao je Piet Buyse, gradonačelnik Dendermondea te dodao kako su se svi okupili kako bi pokazali da su uz obitelji žrtava, svojim srcima, svojim mislima, dušama, u njihovoj tuzi.

>> Ovo je ubojica iz jaslica

>> VIDEO: Napadač iz jaslica smijao se sucima

'Ne možete zamisliti: na poslu ste, ostavite dijete u jaslicama i prije nego počnete raditi nazovu vas da vam kažu da nešto nije u redu. Dođete do jaslica i kažu vam da vam je dijete mrtvo. Nešto veoma teško, nešto nevjerojatno. Svi smo šokirani', rekla je jedna stanovnica Dendermonde na prosvjedu.

Još traje ispitivanje 20-godišnjaka kojeg policija sumnjiči za počinjenje tog zvjerstva u kojem su nožem ubijene dvije bebe i djelatnik jaslica, a još je 12 osoba ranjeno.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene