Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Okrutan zločin

Ubio majku zbog igrice pa tulumario uz njen leš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Igor Stanković star 19 godina ubio je majku Draganu zato što mu nije dala da igra video igrice. Nakon zločina, sin je svaku večer radio tulume, iako je u susjednoj sobi ležela njegova mrtva majka.

Stravičan zločin dogodio se 15. prosinca u stanu obitelji Stanković u Nišu, saznaje Press. Ubojstvu je prethodila bezazlena svađa između Igora i majke, inače ugledne 50-godišnje profesorice Medicinskog fakulteta u Nišu. Igor je veliki ljubitelj video igrica, a njegova majka je željela da više uči jer je student prve godine Ekonomskog fakulteta.

Pročitajte i ovo Provjereno: Dijete - 4 Uznemirujuće Šokantan razgovor djelatnice socijalne skrbi s djetetom: "Tata se neće zaustaviti, ići će dalje, a ti ćeš na vještačenje i aparate da vide govoriš li istinu" Ilustracija osuđena je Barbara je u 24 godine lažirala 17 trudnoća: Nagurala bi jastuke ispod majice, a dokopala se i rodnih listova

'Igor je cijelu noć proveo za računalom igrajući video igrice. Pred zoru Dragana se probudila i požalila na buku, zamjerala je sinu što se još igra. No, Igor je ipak nastavio s omiljenom zanimacijom. U šest ujutro uzeo je pištolj 'CZ 65' s prigušivačem, koji je kupio na crno, prišao majci koja je spavala i ispalio joj hitac u glavu. Zatim je sjeo za računalo i nastavio igrati igrice', rekao je Pressov sugovornik te dodao kako je Igor iste večeri pozvao svoju djevojku da dođe kod njega jer mu je majka otputovala u Njemačku.

Djevojka je danima boravila u stanu u kojem se nalazila ubijena žena. Igor je vrata sobe u kojoj je bio leš majke zabarikadirao krevetom i nije ih otvarao. 'Gotovo svake večeri radio je zabave u stanu', govori Pressov sugovornik. Dodaje kako su Igoru djevojka i prijatelji govorili da nešto užasno smrdi, on ih je uvjeravao da smrad dolazi iz vana. 

Rodbini i kolegama rekao da je majka u Njemačkoj

Rodbini i Draganinim kolegama Igor je rako da je otputovala u Njemačku gdje se liječi od raka, iako je Dragana bila potpuno zdrava. Rodbina je posumnjala da se nešto dogodilo te je 23. prosinca o svemu obavijestila policiju.

'Kada se policija počela raspitivati o Dragani, Igor je odlučio ukloniti leš. Tijelo je zapakirao u vreće, umotao ga u ceradu i zalijepio ljepljivom trakom. Leš majke zatim je odnio na tavan obiteljske vikendice u selu Oblačina kod Niša. Uklonio je i tragove ubojstva; krvavi krevet je rastavio o bacio u kontejner, a tepihe, oružje i veću sumu o novca odnio je pod prijatelja', svjedoči izvor.

Policiji je Igor odmah bio sumnjiv, no on je ostajao kod svoje priče sve dok policija nije pronašla krvavi tepihi oružje. Igor je uhićen i osumnjičen za teško ubojstvo, a uhićen je i njegov prijateljj, 19-godišnji I.M. koji mu je pomagao u prikrivanju ubojstva. 

Dragana je bez obzira na uspješnu karijeru veliku pažnju poklanjala Igoru. Kupovala mu je sve što je poželio, no Igor je nakon razvoda roditelja bio vrlo vezan za oca koji je nedavno preminuo, što je Igoru vrlo teško palo. S majkom se znao porječkati, no to nisu bile ozbilje svađe. Još nije jasno zbog čega je Igor odlučio ubiti majku.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene