Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Traje potraga

U Torontu nestala Legijina kći!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ne zna se je li Nikolija Luković pobjegla ili je oteta. Njezin otac osuđen je na 40 godina zatvora zbog ubojstva srbijanskog premijera Zorana Đinđića.

U Kanadi traje potraga za 15-godišnjom Nikolijom Luković, kćeri Milorada Ulemeka Legije, pišu Novosti. 

Pročitajte i ovo Darko Obradović, stručnjak za sigurnost Dramatična potraga Sigurnosni stručnjak o istrazi oko nestale Danke: "Ne bi se otkazivala potraga da se nije dogodio preokret" Potraga za malenom Dankom ušla je u treći dan Nestala u utorak U BiH uhitili trojicu koji su tvrdili da imaju informacije o malenoj Danki, nevjerojatno je što su izjavili nakon uhićenja

Podsjetimo, bivši zapovjednik Crvenih beretki osuđen je na 40 godina zatvora zbog sudjelovanja u ubojstvu srbijanskog premijera Zorana Đinđića 2003. godine.

Baka nestale tinejžerice za neke je medije rekla da su je pronašli i da se vratila kući, međutim iz policije u Torontu za Blic su poručili kako potraga još traje. 'Ovaj slučaj je otvoren. Policija je pokušava locirati. Još uvijek ne znamo je li u pitanju otmica ili je djevojka pobjegla od kuće', objasnili su.

Otac likvidirane srpske novinarke: 'Već 17 godina čekamo istinu'

Legijina kći iz braka s kanadskom novinarkom Majom Luković nestala je u petak u centru Toronta, a posljednji put je viđena oko 15 sati. Kanadska policija objavila je fotografiju djevojke, a još nije poznato radi li se o otmici ili bijegu od kuće. Kako pišu Novosti, Nikolija se javila s mobitela jedne od svojih prijateljica, što je umirilo njezinu majku.

Ona se s Legijom vjenčala 1994. godine, a kum im je bio Željko Ražnatović Arkan.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene