Obavijesti Video Pretražite Navigacija
policija na nogama

Likvidacija usred bijela dana: Napadač s kacigom na glavi hladnokrvno smaknuo muškarca u boksačkom klubu

Ubojstvo u boksačkom klubu
Ubojstvo u boksačkom klubu Foto: Goran Srdanov/Nova.rs
U boksačkom klubu u Beogradu nepoznati napadač ubio je Luku Perenčevića, od ranije poznatog srpskoj policiji po nizu kaznenih djela. Perenčevića se dovodi u vezu s kriminalnim miljeom i likvidacijom od prije dvije godine.

U boksačkom klubu u beogradskoj Banjici u Srbiji ubijen je Luka Perenčević, od ranije poznat srpskoj policiji po nizu kaznenih djela i vezi s beogradskim kriminalnim miljeom.

Kako prenosi nova.rs, nepoznati napadač došao je skuterom do boksačkog kluba na Banjici u Beogradu, a potom je s kacigom na glavi ušetao u lokal u kojem se nalazio Perenčević te mu iz vatrenog oružja pucao u glavu. Odmah nakon toga pobjegao je na motociklu.

Policija je ubrzo stigla na mjesto događaja, a Perenčević je preminuo na licu mjesta. Nova.rs navodi kako je u "sačekuši" sudjelovalo više zasada nepoznatih osoba. Neslužbeno se doznaje da su dva napadača došla do kluba na mini skuteru s torbom za dostavu hrane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Obratio se naciji Vučić najavio: "Borit ćemo se za mjesto Srbije u okviru obitelji europskih naroda"

Pročitajte i ovo Hitna pomoć na mjestu događaja Stravična scena Užas u susjedstvu: Polio se benzinom i zapalio, majka u suzama na mjestu tragedije

Ubijeni Perenčević, kojeg se povezuje s beogradskim kriminalnim miljeom, navodno je već neko vrijeme strahovao za svoju sigurnost te je proveo sigurnosne mjere i ugradio i videonadzor na zgradu u kojoj je živio, a koja se također nalazi na beogradskoj Banjici.

Prilikom očevida okupljeni su napali novinare koji su se pokušali približiti mjestu događaja na Bulevaru oslobođenja. Pretpostavlja se da je je riječ o prijateljima ubijenog.

Luka Perenčević je otprije poznat srpskoj policiji te ga se dovodi i u vezu s ubojstvom 18-godišnjeg Filipa Lepojevića prije dvije godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene