Obavijesti Video Pretražite Navigacija
zaobišli restrikcije

Telekom Srbije pronašao način da emitira televizijski program RT-a, koji je zabranjen u Europi

Televizija (Foto: Thinkstock)
Televizija (Foto: Thinkstock) Foto: Thinkstock
Europska unija prošlog je tjedna zabranila emitiranje RT i Sputnjika, no Telekom Srbija pronašao je način da se program RT-a emitira u toj zemlji. Telekom SBB nastavit će blokirati programe RT-a.

Kako javlja portal RT u Srbiji se ponovno mogu pratiti njihovi televizijski programi s vijestima te dokumentarni program.

Pročitajte i ovo Aleksandar Vučić Suzana, ne ide to tako Košmar na sjednici UN-a: Vučića ponizili, a kamere su snimile što je radila njegova savjetnica Vladimir Putin Jedna od sankcija Rusija upozorava Europu: Naša je odmazda spremna!

Srbija se protivila sankcijama Europske unije koja je zabranila emitiranje ruskih programa te tražila izuzeće od te mjere. Nekoliko dana programi su u Srbiji bili nedostupni, ali sada se mogu pratiti preko paketa kablovske televizije Telekoma Srbije koji je pronašao tehnički način da zaobiđe restrikcije iako se program sada emitira u smanjenoj kvaliteti.

Telekom SBB, u vlasništu United Grupe, na strani je sankcija EU te i dalje blokira televizijski program RT-a u svojoj ponudi.

Rat u Ukrajini iz minute u minutu pratite >>OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene