Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ptice umiru pjevajući

Slovenski svećenik na meti udane 60-godišnjakinje: ''Šalje mi ljubavna pisma i prijeti ženama koje sa mnom razgovaraju"

Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr)
Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) +0 Župnik Goran Kuhar (Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Slovenski župnik u Murskoj Soboti požalio se na izljeve emocije koje prema njemu ima udana 60-godišnjakinja. Preko medija moli spas.

Nije šala. Župnik Goran Kuhar ima ozbiljan problem. U njega se opasno zaljubila jedna župljanka. A to ''opasno'' doslovno je tako.

Požalio se da ga proganja. Ne samo da mu šalje ljubavna pisma s, malo je za reći, neugodnim rečenicama za jednog svećenika, poput one u kojem navodi koje dijelove tijela mu želi ljubiti, nego je i toliko ljubomorna da kada on razgovara s drugim ženama, ona im odmah prijeti crnom magijom, gatanjem, ili bacanjem uroka.

Pisma zaljubljene gospođe redovito stižu. I to traje već dulje vrijeme. ''Ta priča započela je prije nekoliko godina i to na jednom pogrebu i od toga pogreba nadalje, gospođa je počela uredno dolaziti u crkvu'', priča svećenik Kuhar.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Uhvaćen kod San Francisca Svećenik nastradao u prometnoj nesreći, u njegovu automobilu pronađene tisuće ukradenih dolara

''Ako se slučajno s nekom drugom gospođom malo duže zadržim u razgovoru, odmah postane napeta situacija i gospođa postane smrtno ozbiljna. Jako je ljubomorna. Štiti me kao medvjedica mlade, ali gospođa ima svog muža i svoju obitelj i neka za njih brine'', kaže Kuhar.

Pa se svećenik obratio i gospođinom suprugu. ''Želio sam ga samo obavijestiti da kod kuće ima nekih problema, očito, i da pokuša kod kuće urediti te stvari i razgovarati sa svojom suprugom. Muž se nije oglasio, nije reagirao, niti je išta poručio, tako da ne znam što misli o svemu'', rekao je Kuhar.

Nakon više pokušaja da riješi situaciju, svećenik nije ima druge, nego se obratiti medijima. Zaštitu od proganjanja potražio je i na oglasnoj ploči svoje župe.

Nije mu do ljubavnih tričarija, on se samo želi baviti svojim poslom. ''Kad bih se i želio oženiti i imati svoju obitelj, ta gospođa ne bi bila moja izabranica. Želim i dalje ostati svećenik i svima poručujem kako s tom gospođom nemam ništa drugo i neću imati ništa. Svećenički poziv je za mene predragocjen da bih ga napustio'', poručuje.

''Meni je u cijeloj priči najžalosnije da udana gospođa od 60-tak godina, vjerojatno je i baka, radi takve gluposti, sve mi je ovo stvarno stresno'', rekao je svećenik.

Aktualno Ribafish o avanturi života: "Opcija B je bila da sjedim doma, plačem i mrzim cijeli svijet..." Domagoj Jakopović Ribafish (Foto: IN Magazin) Domagoj Jakopović Ribafish (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin Avantura RokOtok (Foto: IN Magazin) Avantura RokOtok (Foto: IN Magazin) Foto: In Magazin +0 Domagoj Jakopović Ribafish (Foto: IN Magazin) Hrvatska Ribafish o avanturi života: "Opcija B je bila da sjedim doma, plačem i mrzim cijeli svijet..." 1/3 >>

 

 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene