Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićena dva vozača

U hladnjači u Calaisu pronađeno osmero Afganistanaca, među njima i četvero maloljetnika

Ilustracija: AFP
Ilustracija: AFP
Osam Afganistanaca, od kojih četvero maloljetnih, pronađeni su lakše pothlađeni u nedjelju ujutro u kamionu hladnjači u francuskoj luci Calais, a dvojica rumunjskih vozača privedena su, doznaje se od sudskog izvora.

 

Pročitajte i ovo Zoran Milanović - 4 Sporna objava na Facebooku Nova meta Zorana Milanovića: Dnevnik Nove TV provjerio što o njegovim stavovima misle SDP i njegovi partneri Davor Božinović Oštre kritike Božinović brzinom munje odgovorio Milanoviću te mu poručio kako se voli domovina

Migranti, četvorica muškaraca i četiri žene pronađeni su tijekom kontrole kamiona u luci prije ukrcavanja na trajekt prema Velikoj Britaniji, navelo je odvjetništvo.

Bili su skriveni ispod dvostrukog dna kamiona teškog 3,5 tone koji je prevozio smrznutu piletinu kako bi prikrili migrante, rekao je isti izvor. U tom dijelu kamiona temperatura je bila 7 stupnjeva celzijevih.

Dvojica rumunjskih vozača privedena su. Obuzela ih je panika pa su hospitalizirani i zatim pritvoreni. Za sada se ne zna gdje je kamion registriran i koja mu je bila ruta. (Hina)

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene