Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ono što se čini

FOTO U eksploziji u ruskoj tvornici baruta četvero poginulih: "Bez ikakve sumnje mogu ustvrditi o čemu se radi"

Eksplozija u tvornici baruta
Eksplozija u tvornici baruta Foto: Platforma X
akon eksplozije u tvornici baruta u ruskom gradu Tambov poginule su četiri osobe. Šef regije otkrio je koji je uzrok nesreće.

Najmanje četiri osobe su poginule, a još dvije su zadobile ozljede nakon eksplozije u tvornici baruta u ruskom gradu Tambovu, nekih 420 kilometara jugoistočno od Moskve. Nakon eksplozije u postrojenju je izbio požar.

"U tvornici baruta u Tambovu dogodila se eksplozija", rekao je u utorak za rusku agenciju TASS glasnogovornik lokalne hitne službe. Prema posljednjim informacijama, četiri osobe su poginule, a dvije su ozlijeđene.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštećene zgrade FOTO/VIDEO Ruski grad napadnut dronom? Nakon snažne eksplozije širi se gusti dim

Maxim Yegorov, šef regije Tambov, rekao je novinarima ranije da je navodni incident u postrojenju uzrokovan ljudskom greškom.

"Danas je prijavljena eksplozija u tvornici za proizvodnju baruta u Tambovu koja je rezultirala požarom", rekao je Jegorov. "Skratio sam svoj radni put po regiji i odmah otišao na mjesto incidenta."

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Oštećene zgrade FOTO/VIDEO Ruski grad napadnut dronom? Nakon snažne eksplozije širi se gusti dim

"Razlog požara bila je ljudska pogreška. Bez ikakve sumnje mogu ustvrditi da se nije radilo o terorističkom napadu. Nažalost, ima prijavljenih žrtava", dodao je.

Četiri vatrogasne brigade sa 16 djelatnika trenutno su uključene u pomoć na mjestu nesreće.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene