Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oštećene zgrade

FOTO/VIDEO Ruski grad napadnut dronom? Nakon snažne eksplozije širi se gusti dim

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova eksplozija dogodila se u Rusiji u gradu Krasnodaru. Sumnja se da je riječ o napadu dronom.

Ruski mediji danas su izvijestili o novoj eksploziji u Rusiji, koja se ovaj put dogodila u Krasnodaru u 4:17 po lokalnom vremenu. Gradonačelnik grada u južnoj Rusiji Jevgenij Naumov objavio je da su oštećene jedna stambena i zgrada s uredima.

Agencija TASS prenijela je njegovo izvješće u kojem je rekao kako su oštećeni krov i prozori u stambenoj zgradi, a oštećen je i krov na privatnoj kući koja se nalazi u blizini. U eksploziji nije ozlijeđena nijedna osoba.

Pročitajte i ovo Jevgenij Prigožin Prijeti im revolucija Šeg Wagnera upozorava: "U takvom smo stanju da bismo je*eno mogli izgubiti Rusiju"

Pročitajte i ovo Ilustracija Prelio se sukob Sastavljene od Rusa, bore se na strani Ukrajinaca: Sve o skupinama koje postaju Putinova noćna mora

Iako još nije službeno potvrđen uzrok, sumnja se da je riječ o napadu dronom. Svjedoci događaja ispričali su da su čuli najmanje dvije eksplozije.

Korisnici društvenih mreža objavili su videe i fotografije na kojima se vidi gusti crni dim koji se širi s mjesta eksplozije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene