Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na nekoliko mjesta u jezeru

U Austriji pronađeno raskomadano tijelo, Mađari vjeruju da se radi o njihovoj reality zvijezdi

Austrijska policija (Foto: AFP)
Austrijska policija (Foto: AFP) Foto: Afp
Raskomadano žensko tijelo pronađeno je u u austrijskoj pokrajini Gradišće u jezeru Neusiedler. Mađari vjeruju da se radi o mađarskoj reality zvijezdi Fanni koja je nestala još u studenom prošle godine.

Torzo, glava, dijelovi ruku i nogu pronađeni su u petak u jezeru Neusiedler (Nežidersko jezero) u austrijskoj pokrajini Gradišće. Sumnja se da svi posmrtni ostaci pripadaju istoj osobi, piše oe24.

Pročitajte i ovo Američki senatori u Budimpešti srozavanje demokracije "Neobično i zabrinjavajuće": Mađarska vlada nije primila američke senatore u službenom posjetu Viktor Orban Parlament uskoro zasjeda Švedska bi uskoro mogla ući u NATO, Orban poručio: "Spor će uskoro biti riješen"

Prema službenim informacijama identitet osobe zasad nije poznat, ali se čini da su dijelovi tijela raskomadani oštrim predmetom, jer su rezovi na tijelu pravilni. Trenutačno je u tijeku DNK analiza koja bi trebala dati više odgovora.

Mađarska je javnost pak počela nagađati da se radi o 24-godišnjoj mađarskoj reality zvijezdi Fanni koja je nestala još u studenom prošle godine.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene