Austrijska policija (Foto: AFP)
Austrijska policija (Foto: AFP)

Raskomadano žensko tijelo pronađeno je u u austrijskoj pokrajini Gradišće u jezeru Neusiedler. Mađari vjeruju da se radi o mađarskoj reality zvijezdi Fanni koja je nestala još u studenom prošle godine.


Torzo, glava, dijelovi ruku i nogu pronađeni su u petak u jezeru Neusiedler (Nežidersko jezero) u austrijskoj pokrajini Gradišće. Sumnja se da svi posmrtni ostaci pripadaju istoj osobi, piše oe24.

Vezani članci Policija (Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL) U jezeru Šoderica kod Koprivnice pronađeno tijelo muškarca, riječ je o nestalom ribiču Vatrogasno vozilo (Foto: Screenshot) Vatrogasci se pravili važnima pred školarcima pa prevrnuli vozilo

Prema službenim informacijama identitet osobe zasad nije poznat, ali se čini da su dijelovi tijela raskomadani oštrim predmetom, jer su rezovi na tijelu pravilni. Trenutačno je u tijeku DNK analiza koja bi trebala dati više odgovora.

Mađarska je javnost pak počela nagađati da se radi o 24-godišnjoj mađarskoj reality zvijezdi Fanni koja je nestala još u studenom prošle godine.